Top
Happen & Trappen - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4354
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4354,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Culinair » Happen & Trappen
Happen & Trappen
vanaf € 70,00 p.p. incl. BTW

3,5 uur

10+

Informatie aanvragen

amsterdam bridge netherlands
Happen & Trappen
vanaf € 70,00 p.p. incl. BTW
3,5 uur
 
Bekijk meer in de categorie

amsterdam bridge netherlands

Happen & Trappen Amsterdam

Check uw remmen en lampjes, want die zullen we nodig hebben, zo ’s avonds in Amsterdam! Naast Happen en Stappen, bieden wij namelijk ook Happen en Trappen!

Wat is happen en trappen in Amsterdam?

Deze fietstocht begint op het Beursplein, waar de gidsen op u wachten. Deze professionele gidsen leiden u door de stad, langs drie restaurants waar u heerlijke gerechten eet. Met de fiets vertrekken we eerst vanaf het Beursplein naar het eerste restaurant, maar ondertussen maken we stops voor het vertellen van interessante anekdotes over de buurten waar we langs komen. De tocht leidt door de Jordaan, het Oude Centrum en de Rosse Buurt.

Als we in het eerste restaurant het voorgerecht gegeten hebben, trekken we verder naar het tweede restaurant voor een lekker hoofdgerecht. Daar kunt u gezellig met uw collega’s eten en praten over de opgedane indrukken.

Als het hoofdgerecht achter de kiezen is kunnen we, op een rustig tempootje, doorfietsen door de Rosse Buurt naar een gezellig restaurant waar een heerlijk dessert op jullie staat te wachten. We hebben dan in drie restaurants genoten van een heerlijk gerecht en een prachtige fietstocht door drie buurten gemaakt.

De Happen en Trappen tocht is een onvergetelijk avondprogramma dat zeker aan de teambuilding zal bijdragen. De deelnemende collega’s kunnen tijdens het bedrijfsuitje nader tot elkaar komen en zo een mooie avond beleven! Krijgt u er al zin in?

Happen & Trappen kosten?

De prijs bedraagt € 70,00 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele gids(en)
– fietsen
– culinaire fietstocht
– compleet 3 gangen walking dinner Amsterdam
– 3 verschillende restaurants
– garantie op een gezellige avond
– boek op uw dag en gewenst tijdstip
– BTW

10+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Happen & Trappen informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje