Top
Tuk Tuk Dinner Tour - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4263
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4263,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Culinair » Tuk Tuk Dinner Tour
Tuk Tuk Dinner Tour
vanaf € 105,- p.p. incl. BTW

4,5 uur

12+

Informatie aanvragen

Tuk Tuk Dinner Tour
vanaf € 105,- p.p. incl. BTW
4,5 uur
 
Bekijk meer in de categorie

Tuk Tuk Dinner Tour Amsterdam

Amsterdam is grenzeloos. Je kunt op een Hollandse fiets de grachten onveilig maken maar je kunt ook in een Tuk Tuk over de straten en pleinen van ’s Nederlands mooiste stad heengevoerd worden. Zo ervaart u Amsterdam op ongekende wijze. Onze Tuk Tuk Dinner Tour is geweldig voor een bedrijfsuitje vol teambuilding en lol!

Wat kunt u verwachten?

In de kleurrijke tuk tuk’s die wij voor u klaarzetten scheurt u door hartje Amsterdam, beginnend op het Beursplein en met tussenstops bij diverse restaurants voor heerlijke maaltijden. In een tuk tuk passen 3 of 6 personen, afhankelijk van het formaat. U splitst zich tijdens dit personeelsuitje dus op. In colonnes rijden we door de stad, wat heel wat bekijks zal trekken!

Op naar het eerste restaurant

Na deze spectaculaire rit komen we bij een restaurant in de Jordaan waar u een heerlijk voorgerecht te wachten staat. Na het heerlijke voorgerecht gaat het bedrijfsuitje gewoon verder. Ditmaal gaan we te voet richting het Oude Centrum, samen met onze enthousiaste gidsen. Halverwege deze wandeling stoppen we bij een gezellig restaurant om een heerlijk hoofdgerecht te eten. U kunt kiezen uit verschillende gerechten, elk z’n keus!

De avond is nog niet voorbij

Voor we aan het toetje beginnen, wordt de avond nog bekroond met een zinderende wandeling door het oude centrum. Onze gidsen vertellen u leuke Amsterdamse verhalen en anekdotes die deze avond compleet maken. Dit teamuitje is een spetterend avondprogramma voor een origineel avondje uit.

Voorbeeldprogramma

17:00 TukTuk Tour
18:00 Voorgerecht
18:45 Wandeling
19:30 Hoofdgerecht
20:30 wandeling
21:00 Grand Dessert

Tuk Tuk Dinner Tour kosten?

De prijs bedraagt € 105,- p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– schipper
– boot
– rondvaart

12+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Tuk Tuk Dinner Tour informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje