Top
PopQuiz Amsterdam - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4337
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4337,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Quiz » PopQuiz Amsterdam
PopQuiz Amsterdam
vanaf € 22,50 p.p. incl. BTW

1,5 uur

10+

Informatie aanvragen

john lennon singer famous celebrity
PopQuiz Amsterdam
vanaf € 22,50 p.p. incl. BTW
1,5 uur
 
Bekijk meer in de categorie

john lennon singer famous celebrity

PopQuiz Amsterdam

Tijdens uw bedrijfsuitje gewoon lekker in de kroeg zitten en daar ook nog aan teambuilding doen? Het kan met onze Popquiz in Amsterdam! In een gezellig café gaan u en uw collega’s elkaar in teams te lijf in een popquiz.

Henk Glimlach (of één van zijn collega’s) zal onze presentator zijn en alle vragen stellen. Er zijn rondes als ‘raad de plaat’, ‘uit de oude cover’ en ‘tv tunes’. Omdat u druk bezig bent met het winnen van de quiz en geen tijd heeft voor welke afleiding dan ook, hebben wij een gezellige privé zaal met een eigen bar en bediening! Alle ingrediënten voor een geslaagd bedrijfsuitje zijn dus aanwezig.

Bekijk ook ons PopQuiz a GoGo dinerspel

PopQuiz Amsterdam kosten?

De prijs bedraagt € 22,50 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– begeleiding
– privé locatie in het centrum
– garantie op een gezellige ochtend, middag of avond
– boek op uw dag en gewenst tijdstip
– BTW

10+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

PopQuiz Amsterdam informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje