Top
Ranking the Stars Quiz - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4200
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4200,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Quiz » Ranking the Stars Quiz
Ranking the Stars Quiz
vanaf € 22,- p.p. incl. BTW

90 min

10+

Informatie aanvragen

Ranking the Stars Quiz
vanaf € 22,- p.p. incl. BTW
90 min
 
Bekijk meer in de categorie

Ranking the Stars Quiz Amsterdam

Onze ranking the stars quiz is een pittige en vooral ook hilarische teambuildingsquiz. Deze quiz, speciaal voor jullie groep, is heel geschikt voor een bijzonder bedrijfsuitje want, vandaag gaan jullie elkaar ranken op diverse stellingen, die kunnen variëren van grappig, pittig, over the top tot bedrijfsmatige stellingen, aan jullie de keus!

Lachen, gieren & ranken!

Hoeveel weet je eigenlijk van elkaar? En wil je dat allemaal wel weten?! Natuurlijk! Kom alles te weten over collega’s. Wie kan er het slechtst tegen drank? En wie kleedt zich het leukst? Wie zou er expres door een plas rijden als er iemand naast loopt? En, wie begaat de meeste afgangen?

Boek op jullie gewenste dag en tijdstip

Ieder team zet de vrienden of collega’s op een nummer met een daarbij behorende motivatie natuurlijk! Een hilarische quiz, locatie en quizmaster!

Ranking the Stars Quiz kosten?

De prijs bedraagt € 22,- p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– quizmaster
– privélocatie
– spelmaterialen
– prijs voor de winnaars

10+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Ranking the Stars Quiz informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje