Top
Crimitour Amsterdam - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4358
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4358,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Tours » Crimitour Amsterdam
Crimitour Amsterdam
vanaf € 22,50 p.p. incl. BTW

2 uur

8+

Informatie aanvragen

crime scene dead marks person body
Crimitour Amsterdam
vanaf € 22,50 p.p. incl. BTW
2 uur
 
Bekijk meer in de categorie

crime scene dead marks person body
crime scene dead marks person body
crime scene dead marks person body

Crimitour Amsterdam

Ah, u wilt de andere kant van Amsterdam ook eens zien…? De onderwereld van Amsterdam. Als daar uw interesse ligt, kunt u als bedrijfsuitje de Crime Tour doen.

Wat kunt u tijdens deze crimi tour verwachten?

In chronologische volgorde maakt u kennis met de duistere kant van Amsterdam; u leert de kopfiguren uit de Amsterdamse criminaliteit kennen en luistert naar hun verhalen.

Tijdens deze crimitour fietstocht krijgen u en uw collega’s een kijkje in de wereld van oplichterij, diefstal en valsemunterij. Figuren als Haring Arie Frits van de Wereld passeren de revue tijdens deze spannende tour.

De Crime Tour gaat door het oude centrum van Amsterdam. Hier vond de meeste criminele bedrijvigheid plaats en hier kunnen de spannendste verhalen vertelt worden. De verhalen die u tijdens dit bedrijfsuitje te horen krijgt zullen nog lang in uw geheugen gegrift blijven staan. Een bedrijfsuitje voor wie eens een niet-standaard tour door Amsterdam wilt volgen.

Crimitour Amsterdam kosten?

De prijs bedraagt € 22,50 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele crimitour gids
– fietsen
– crimi route Amsterdam
– pauze Amsterdams café (exclusief consumpties)
– boeken op uw gewenste dag en tijdstip
– BTW

8+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Crimitour Amsterdam informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje