Top
Moordspel App Game - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4357
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4357,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Citygame » Moordspel App Game
Moordspel App Game
vanaf € 24,50 p.p. incl. BTW

2,5 uur

10+

Informatie aanvragen

Moordspel App Game
vanaf € 24,50 p.p. incl. BTW
2,5 uur
 
Bekijk meer in de categorie

Moordspel: CSI Amsterdam (App Game)

Oud Amsterdam heeft veel misdaad gekend! En tijdens dit moordspel bedrijfsuitje in Amsterdam mag u uzelf bewijzen bij het bestrijden van de misdaad! U maakt gebruik van een app waarbij u verschillende opdrachten moet uitvoeren om deze zaak op te lossen.

Wat kunt u verwachten tijdens dit moordspel?

Amsterdam staat bekend als bolwerk van de vrijheid, maar ook de misdaad heeft er soms vrij spel. Er is een moord gepleegd op een bekende vastgoedhandelaar, een oude bekende van de politie. Wie moet dat oplossen? Jawel, dat bent U! Samen met uw collega’s uiteraard!

Deelnemers aan dit personeeluitstapje worden opgedeeld in verschillende rechercheteams die aan de hand van aanwijzingen de daders moeten achterhalen. Vervolgens stuurt de spelbegeleider jullie op pad om deze moord op te lossen.

Schuif de puzzelstukjes in elkaar en probeer erachter te komen wie de moordenaar geweest is. Goed teamwork is hier essentieel en dat maakt dit uitje tot een mooie teambuildingactiviteit.

We gaan tijdens dit uitje te werk met moderne technieken, op zoek naar de dader. De deelnemende teams nemen het echter tegen elkaar op; wie de meeste aanwijzingen vindt en de misdaad oplost, heeft gewonnen!

Deze teambuilding activiteit vormt een spannend en leuk onderdeel van bedrijfsuitje. Aan het eind van de opdracht komen we samen voor een drankje in een Amsterdams café en de prijsuitreiking. Zo sluit u dit crimineel getinte dagje Amsterdam aangenaam af!

Moordspel App Game kosten?

De prijs bedraagt € 24,50 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele spelbeleider(s)
– spelmaterialen
– speelt zich af in het oude centrum nabij het Centraal Station
– pauze in een echtAmsterdams café (inclusief consumpties)
– boeken op uw gewenste dag en tijdstip
– BTW

10+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Moordspel App Game informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje