Top
Floating Dinner Exclusief - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4287
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4287,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Rondvaart Amsterdam » Floating Dinner Exclusief
Floating Dinner Exclusief
vanaf € 135 p.p. incl. BTW

4 uur

1+

Informatie aanvragen

amsterdam canals holland
Floating Dinner Exclusief
vanaf € 135 p.p. incl. BTW
4 uur
 
amsterdam canals holland

Floating Dinner Exclusief

Zoekt u een exclusief bedrijfsuitje in Amsterdam, dan hoeft u niet verder te zoeken! Met ‘Floating Diner Exclusief’ gaat u op een bijzondere manier uit eten. Een drie gangen diner wordt namelijk gecombineerd met een boottocht. Op een van onze luxe boten vaart u namelijk van gang naar gang.

Wat kunt u tijdens dit floating dinner exclusief verwachten?

Onze gids en schipper staan al op u en uw collega’s te wachten en wanneer iedereen aan boord is, zullen we u meenemen naar het eerste restaurant. Ondertussen zal de gids allerlei leuke verhalen en spannende anekdotes vertellen en uiteraard wordt u ook getrakteerd op een van onze heerlijke consumpties naar keuze.

Wanneer we bij het eerste restaurant aankomen zal het heerlijke voorgerecht geserveerd worden door een van onze exclusieve restaurants. Daarna varen we verder om bij het Amstel Hotel*, het bekendste hotel van Amsterdam, van het hoofdgerecht te genieten. Tot slot zal Hotel L’Europe* het dessert verzorgen. U en uw collega’s kunnen aan boord uiteraard gezellig borrelen en genieten van Amsterdam in de avond.

Een bijzonder diner voor een bijzonder bedrijfsuitje!

Floating Dinner Exclusief kosten?

Vanaf € 135 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele gids(en)
– exclusief 3 gangen diner in 3 verschillende restaurants
– starten in hartje centrum (5 min. van het CS)
– BTW

1+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Floating Dinner Exclusief informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje