Top
Dungeon Arrangement - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4288
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4288,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Arrangement » Dungeon Arrangement
Dungeon Arrangement
vanaf € 90,00 p.p. incl. BTW

6 uur

10+

Informatie aanvragen

Dungeon Arrangement
vanaf € 90,00 p.p. incl. BTW
6 uur
 
Bekijk meer in de categorie

Amsterdam Dungeon Moord Arrangement

Wilt u een volledig uitgewerkt bedrijfsuitje, dan is dit het uitje voor u en uw collega’s! Dit complete arrangement bevat een leuke tour en een gezellig diner, maar begint in de Amsterdam Dungeon. Pas op, dit is een bedrijfsuitje voor de echte durfals! Het programma is als volgt:

14:30 Amsterdam Dungeon

Een reis door de Amsterdam Dungeon staat garant voor veel gezelligheid en schrikmomenten. Een mooie teambuildingsactiviteit dus! Volgens de verhalen spookt hier de geest van Meynes Cornelis, die voor hekserij veroordeeld werd op de Dam, maar nu uit is op wraak. Ook kunnen u en uw collega’s op zoek naar het duistere geheim van de grootmeester Rembrandt van Rijn en staat er wellicht zelfs een meet & greet met Magere Hein op u te wachten. Genoeg spanning en teambuilding hier!

16:00 Oude Centrum Tour

Om 16:00 starten we met een oude centrum tour onder leiding van een professionele gids. Ook zullen allerlei geheime en verborgen plekken ontdekt worden. Uiteraard is er ook tijd om even gezellig iets te drinken in een authentiek Amsterdams café (consumptie is niet inbegrepen in de arrangementsprijs). Deze 2 uur durende tour is eigenlijk al een personeelsuitje op zich, maar er is meer!

18:00 3 gangen Moordspeldiner Amsterdam

Tot slot is er een bijzonder diner: het moorddiner. Behalve de 3 gangen zal er een gezellig spel gespeeld worden. Tijdens het eerste drankje zal de politie binnenkomen om te vermelden dat u of een van uw collega’s schuldig is aan een gepleegde moord! Tijdens het diner zal het spel verder gaan en wordt de dader ontmaskerd. Een levend Cluedo tijdens het eten dus! Het moorddiner vindt plaats in de binnenstad op loopafstand van het uitgaanscentrum van Amsterdam.

Dit is een dagarrangement vol spanning en sensatie en zal u als groep dichter bij elkaar brengen! Dit is teambuilding op een gezellige en interactieve manier. Een onvergetelijke ervaring!

Dungeon Arrangement kosten?

De prijs bedraagt € 90,00 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele begeleiding
– entree Amsterdam Dungeon
– professionele gids(en) tijdens de oude centrum tour
– compleet 3 gangen moordspeldiner
– privé locatie in restaurant (afgesloten)
– starten in hartje centrum (5 min. van het CS)
– BTW

10+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Dungeon Arrangement informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje