Top
Amsterdams Goud - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4371
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4371,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Arrangement » Amsterdams Goud
Amsterdams Goud
vanaf € 95,00 p.p. incl. BTW

5 uur

15+

Informatie aanvragen

Amsterdams Goud
vanaf € 95,00 p.p. incl. BTW
5 uur
 

Amsterdams Goud Groepsarrangement

Wilt u een leuk bedrijfsuitje organiseren met een compleet programma zodat u samen met uw collega’s eens iets beleeft buiten de werkvloer? Het arrangement Amsterdams Goud kan dan de optie voor u zijn!

13:30 Neuzen in de Rosse Buurt

Zoals de naam al doet vermoeden begint dit bedrijfsuitje met een tocht over de Amsterdamse Wallen. We hebben allemaal wel van deze buurt gehoord maar wat weet u nu feitelijk allemaal over deze buurt? Tijdens een heuse puzzeltocht/citygame door de Rosse Buurt leert u meer dan u ooit vermoedde over dit bijzondere stukje Amsterdam!

In teamverband en gewapend met een tekstboekje, plattegrond en vragenlijst gaat u op ontdekkingsreis. U zult tijdens dit Amsterdamse bedrijfsuitje onder meer langs het eerste homocafé van Amsterdam wandelen, de smalste en roodste steeg van de stad, een grote roze olifant, de prachtige Oude Kerken… wie weet wat nog meer!

16:30 Borrelvaart

Na de Wallen verkend is hebben is het tijd voor ontspanning. We stappen dan over op een borrelboot voor een Amsterdamse borrelcruise! U kunt heerlijk ontspannen varen over de wateren van Amsterdam, genietend van een prachtig uitzicht over ’s Nederlands mooiste stad terwijl u een lekker koud biertje of wijntje drinkt.

18:00 Compleet 3 gangen diner

Als u tijdens dit personeelsuitje genoten hebt van een prachtige vaartocht bent u natuurlijk helemaal klaar voor een heerlijke maaltijd. De boot zal omtrent 18:00 uur dan ook aanmeren bij het restaurant, waar u wordt getrakteerd op een keuzemenu van drie voorgerechten drie hoofdgerechten en een dessert.

Dit bedrijfsuitje eindigt vlakbij het Rembrandtplein en de Nieuwmarkt. Dit zijn twee van de meest bruisende uitgaansgebieden van Amsterdam, waar u een spetterend einde van de dag kunt beleven! Een betere bestemming voor een bedrijfsuitje kunt u haast niet wensen, en met dit welgevulde programma verveelt u zich geen moment!

Voorbeeldprogramma

13:30 Neuzen in de Rosse buurt (inclusief consumptie)
16:30 Borrelboot (onbeperkt drankjes hollandse bar)
18:00 compleet 3 gangen diner (keuze uit verschillende gerechten)
20:00 einde

*tijden kunt u naar wens aanpassen!

Amsterdams Goud kosten?

De prijs bedraagt € 95,00 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– begeleiding
– speurtocht over de Wallen
– prijzen winnaars
– boothuur & gezellige schipper
– onbeperkt drankjes uit de Hollandse Bar tijdens borrelvaart
– 3 gangen keuze diner (vlees, vis & vega)
– uw gewenste dag & tijdstip boeken
– BTW

15+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Amsterdams Goud informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje