Top
Amsterdamse Varia - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4369
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4369,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Arrangement » Amsterdamse Varia
Amsterdamse Varia
vanaf € 25,00 p.p. incl. BTW

2 uur

20+

Informatie aanvragen

Amsterdamse Varia
vanaf € 25,00 p.p. incl. BTW
2 uur
 
Bekijk meer in de categorie

Amsterdamse Varia

Een bedrijfsuitje waarbij iedereen zelf zijn route kan kiezen; zou dat niet ideaal zijn!? Voor groepen vanaf 20 personen maken wij dat mogelijk bij het arrangement Amsterdamse Varia.

Hoe gaat de Amsterdamse Varia in zijn werk?

U komt met uw collega’s samen voor een heerlijke kop koffie met appeltaart in een Amsterdams stadscafé nabij het Centraal Station. Daar kiest ieder voor zichzelf een leuk programma om te gaan volgen die dag, te kiezen uit de volgende programma’s:

 • De Jordaan Tour
 • De Amsterdam Fietstour
 • Een steptour met gids
 • Één van onze spelgprogramma’s

Allen onder leiding van onze eigen en gezellige Amsterdamse gidsen! Wilt u niet kiezen voor een ander, laat iedereen tijdens dit Amsterdamse bedrijfsuitje dan zelf beslissen met de Amsterdamse Varia!

Amsterdamse Varia kosten?

De prijs bedraagt € 25,00 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– koffie en gebak ontvangst
– professionele gidsen
– keuzemenu
– uw gewenste dag & tijdstip boeken
– BTW

20+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Amsterdamse Varia informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje