Top
Artis Express Amsterdam - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4366
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4366,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Arrangement » Artis Express Amsterdam
Artis Express Amsterdam
vanaf € 65,00 p.p. incl. BTW

6,5 uur

20+

Informatie aanvragen

Artis Express Amsterdam
vanaf € 65,00 p.p. incl. BTW
6,5 uur
 
Bekijk meer in de categorie

Artis Express Amsterdam

Dierenpark Artis behoort tot de mooiste attracties van Amsterdam. Voor een geweldig bedrijfsuitje is Artis dan ook een leuk onderdeel. Heeft u zin om een van de mooiste dierentuinen van Nederland met uw collega’s te bezoeken, dan is dit uitje zeker wat voor u!

Wat kunt u tijdens dit uitje verwachten?

Uiteraard hebben wij ook een arrangement rondom dierenpark Artis. Dit arrangement begint met een tour, een lunchvaart over de Amsterdamse grachten en eindigt met een speurtocht in Artis… een leuk, beestachtig en origineel uitje!

10:00 – 12:00 Stadswandeling

Tijdens dit arrangement beginnen we met een heerlijke stadswandeling, om rustig te genieten van Amsterdam, en gezellig te praten en te luisteren naar de gids. U zult tijdens dit bedrijfsuitje diverse bijzondere stukjes Amsterdam zien die u voorheen wellicht nooit gekend hebt. U krijgt allerlei interessante verhalen te horen over mooie plekken in Amsterdam. En om het allemaal ontspannen te houden stoppen we halverwege bij een typisch Amsterdams café, om met uw collega’s wat te drinken en uit te rusten!

12:00 – 13:30 Lunchvaart Amsterdam

Bent u helemaal gewend aan de mooie stad Amsterdam? Dan gaan we het water op! We varen naar Artis, en niet op een lege maag… Tijdens de vaart krijgt u een heerlijke lunch voorgeschoteld. En om het bedrijfsuitje compleet te maken komt u, als u het laatste broodje gegeten hebt, bij Artis aan! De vaart leidt langs allerlei mooie plekjes in Amsterdam, zoals de Rosse Buurt, het Oude Centrum en de grachtengordel. U kunt tijdens het eten dus ook van het uitzicht genieten! Als de boot bij Artis aanlegt, wordt u door onze spelleider verwelkomd, die u zal uitleggen wat de plannen voor de middag zijn.

13:30 – 16:30 Speurtocht “Artis Quest”

Artis is volgens velen de mooiste dierentuin van Nederland. We maken wat moois van dit bedrijfsuitje en gaan er heerlijk rondwandelen! En niet alleen dat, er is namelijk ook een speurtocht! Tijdens de Artis Quest baant u zich een weg langs de Witwanggibbon, de Zwartvoetpinguïn en de Ruigpootbuizer.
De groep wordt opgesplitst in teams van personeelsleden die elk voor zich opdrachten gaan volbrengen. Laat zien dat u geen wezel bent, en maak er wat van!

Als u na heel wat ijsberen de meeste vragen goed kunt beantwoorden, kunt u rekenen op een toepasselijke prijs! Zo sluit u dit bedrijfsuitje leuk af.

Artis Express Amsterdam kosten?

De prijs bedraagt € 65,00 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele Amsterdamse gids(en)
– privéboot
– lunch aan boord
– entreekaarten dierentuin Artis Amsterdam
– uw gewenste dag & tijdstip(pen) boeken
– BTW

20+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Artis Express Amsterdam informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje