Top
Bierproeverij Arrangement - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4363
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4363,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Arrangement » Bierproeverij Arrangement
Bierproeverij Arrangement
vanaf € 62,50 p.p. incl. BTW

5,5 uur

10+

Informatie aanvragen

glass of beer beer glass alcohol
Bierproeverij Arrangement
vanaf € 62,50 p.p. incl. BTW
5,5 uur
 
Bekijk meer in de categorie

glass of beer beer glass alcohol

Bierproeverij Amsterdam Arrangement

Wilt u uw smaakpapillen eens verwennen met wat heerlijk gerstenat? Dan is ons Amsterdamse Bierproeverij, Tour & Diner Arrangement wat voor u! Het is een compleet bedrijfsuitje met veel lekkers om te proeven.

Samen met uw collega’s maakt u tijdens dit arrangement een rondleiding door een Amsterdamse brouwerij, inclusief bierproeverij met vier speciaal biertjes. Hierop volgt onze beroemde tour door Oud Amsterdam met een heerlijk diner.

14.00 – 15.30 Rondleiding en bierproeverij Amsterdam in hartje centrum

Wij nemen u vandaag mee naar een bijzondere bierbrouwer in het hartje van Amsterdam. Hier vertelt onze gids u alle wetenswaardigheden rond de verschillende soorten bier: de historie en het brouwproces. Ook de geschiedenis van de brouwerij zelf komt aan bod.

Krijgt u er al dorst van? Hoe laat is het intussen? Ja, het kan nu wel met goed fatsoen. De verleiding is toegestaan. Proef daarom vier verschillende vers gebrouwen biertjes tijdens de afsluitende proeverij. Hap in dat schuimende nat!

15.30 – 17.30 Tour Amsterdam centrum

Als we het schuim van lippen vegen maken wij ons op voor een frisse wandeling door het Oude centrum van Amsterdam. Schud het hoofd maar weer los om voor meer open te staan. De gids van Specialtours gaat met in een heerlijk gepaste slentergang door het oudste deel van Amsterdam.

U zult tijdens de wandeling zien hoe bijzonder de indrukken van een en ander dan zijn. Smalle steegjes, smalle bruggetjes, uw gids toont ze u en vertelt tussendoor de prachtigste verhalen, al dan niet met kwinkslag! Uiteraard bezoeken wij halverwege de stadstour nog een typische Amsterdams café.

17.30 – 19.30 3 gangen diner

U zult wel trek hebben gekregen! Daarom eindigen wij als afsluiter van dit arrangement met een heerlijk 3 gangen diner in de buurt van het Centraal Station van Amsterdam.

Bierproeverij Arrangement kosten?

De prijs bedraagt € 62,50 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele gids(en)
– rondleiding Amsterdamse bierbrouwerij
– proeverij met vier verschillende bieren
– uitgebreid 3 gangen diner
– te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

10+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Bierproeverij Arrangement informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje