Top
Bowlen, Lasergame & Jordaan - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4365
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4365,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Arrangement » Bowlen, Lasergame & Jordaan
Bowlen, Lasergame & Jordaan
vanaf € 67,50 p.p. incl. BTW

4,5 uur

10+

Informatie aanvragen

Bowlen, Lasergame & Jordaan
vanaf € 67,50 p.p. incl. BTW
4,5 uur
 
Bekijk meer in de categorie

Bowlen, Lasergame & Jordaan Arrangement

Bowlen, Lasergame & Jordaan? Wat wilt u nog meer? Wij hebben het allemaal voor u in één welgevuld arrangement voor een fantastisch personeelsuitje!

U gaat met uw collega’s een tocht maken langs de bekende Jordaan, bowlen en Lasergamen. Het is een prachtig arrangement met de nodige ruimte voor teambuilding. Samen beleeft u een dag om niet te vergeten! (inclusief 4 consumpties, bittergarnituur en een hoofdgerecht).

Dit arrangement begint met onze befaamde Jordaan Tour. Het is een twee uur durende tour vol leuke wetenswaardigheden!  En het blijft niet bij verhalen; we zullen tijdens de pauze een authentiek Amsterdams café bezoeken (exclusief consumptie).

Als de Jordaan Tour voorbij is gaan we naar het Bowling en lasergame centrum. Hier zult u zich plots in de toekomst wanen; de door ledlampen verlichte bowlingbanen kunnen alle kleuren van de regenboog aannemen, en daarbij hoort een prachtig audio en video programma. Wij bowlen in stijl en niet anders!

Na het bowlen kunnen we aan de slag met de lasergames. In de grootste lasergame-arena van Amsterdam en ver daarbuiten kunnen 20 mensen tegelijk de strijd met elkaar aangaan. Het is een spannende strijd en u zult verbaasd staan van de mogelijkheden! Als teambuilding activiteit is het optimaal, want een goede samenwerking is natuurlijk essentieel! Zo kunt u tijdens dit bedrijfsuitje veel plezier beleven en nader tot elkaar komen.

Het hele arrangement bevindt zich in de buurt van het Centraal Station, met leuke horecagelegenheden in de nabijheid die achteraf bezocht kunnen worden.

Voorbeeldprogramma *tijden kunt u zelf aanpassen!

13.00 Jordaan Tour
14.00 pauze in café
15.00 Bowlen & Lasergamen
17.30 einde arrangement

Bowlen, Lasergame & Jordaan kosten?

De prijs bedraagt € 67,50 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele gids tijdens Jordaan Tour
– bedrijfsuitje bowlen op speciale kleuren LED baan
– lasergamen in Arena (max 20 personen per spel)
– 4 drankjes tijdens bowlen & lasergamen programma
– warm bittergarnituur
– hoofdgerecht tijdens bowlen & lasergamen programma
– boek op uw gewenste dag en tijdstip
– BTW

10+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Bowlen, Lasergame & Jordaan informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje