Top
High Tea Arrangement - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4281
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4281,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Arrangement » High Tea Arrangement
High Tea Arrangement
vanaf € 37,50 p.p. incl. BTW

3.5 uur

8+

Informatie aanvragen

High Tea Arrangement
vanaf € 37,50 p.p. incl. BTW
3.5 uur
 
Bekijk meer in de categorie

High Tea Arrangement Amsterdam

In Engeland is het al eeuwenlang traditie en hier komt het langzaam op: de High Tea. Het is een gezellige invulling voor een bedrijfsuitje en daarom hebben wij dit fenomeen opgenomen in ons aanbod!

Wat kunt u verwachten tijdens dit High Tea arrangement?

Ons High Tea Arrangement begint op het Beursplein in Amsterdam. Hier vertrekken jullie met een professionele privégids, om een tocht te maken langs diverse mooie locaties in Amsterdam. Ondertussen vertelt hij interessante verhalen en anekdotes.

U kunt zelf kiezen of u door de Jordaan wilt wandelen, een stadswandeling door het oude centrum of de Pijp.

Inclusief heerlijke high tea

Uiteraard leidt onze gids jullie richting de bestemming: een prachtige locatie waar allerlei lekkernijen op jullie staan te wachten, zoals scones, heerlijke theeën en meer. Daar kunt u onder het genot van thee met allerlei hapjes gezellig praten en ontspannen. Een heerlijke manier om de wandeling af te sluiten en uw collega’s eens te leren kennen buiten de werkvloer.

Uiteraard is een high tea Amsterdam arrangement ook te combineren met onze andere uitjes van de website, om zo een volledig teamuitstapje samen te stellen!

High Tea Arrangement kosten?

De prijs bedraagt € 37,50 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele gids(en) uit Amsterdam
– route naar keuze: Jordaan of Rosse Buurt
– complete High Tea in Amsterdam
– starten in hartje centrum (5 min. van het CS)
– BTW

8+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

High Tea Arrangement informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje