Top
Ik hou van Holland Arrangement - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4352
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4352,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Arrangement » Ik hou van Holland Arrangement
Ik hou van Holland Arrangement
vanaf € 92,50 p.p. incl. BTW

7,5 uur

10+

Informatie aanvragen

Ik hou van Holland Arrangement
vanaf € 92,50 p.p. incl. BTW
7,5 uur
 
Bekijk meer in de categorie

Ik hou van Holland dagarrangement

Ook zo gek op Holland? Dan is het Ik Hou Van Holland Arrangement een leuke invulling voor uw bedrijfsuitje! Oud Hollandse gezelligheid, dat is teambuilding op zijn best zouden wij zeggen!

Dit Amsterdamse dagarrangement bestaat uit een:

• actieve dagactiviteit
• een ontspannende privé borrelvaart
• gezellig avondprogramma incl. compleet 3 gangen diner

12:30 Ik hou van Holland stadsspel 

Wij starten de eerste activiteit vanaf het Beursplein van Amsterdam. Hier wordt uw gezelschap opgedeeld in teams die gaan strijden om de winst bij een leuk citygame. Elk team krijgt een camera mee om de gekke opdrachten die je gaat vervullen ook te kunnen filmen. Daarnaast zullen er verschillende opdrachten volbracht moeten worden. Wie wint de klompenstrijd bijvoorbeeld? Dat levert zeker grappige situaties op! Typische Hollandse spelletjes kriskras door de stad. Wie verdient er de meeste guldens? (Want ja, de euro’s zijn toch helemaal niets!?)

15:30 Privé Borrelboot (onbeperkt drankjes)

Als u bent bekomen van de lol van de citygame gaan we verder met een ontspannen borrelvaart. Zoals de naam al zegt kunt u tijdens deze vaart onbeperkt genieten van een Hollandse Bar. De borrelvaart is altijd een groot succes en een zeer populaire optie voor deelnemers aan bedrijfsuitjes. Terwijl u gezellig drinkt en kletst laat de schipper u de mooiste stukjes Amsterdam zien!

17:15 -20:00 Hou van Holland Dinerspel

Ik Hou Van Holland, die oer-Hollandse quiz, was natuurlijk een denderend succes. Wij doen daar lekker aan mee met onze eigen dinnerquiz. In twee teams staat u tegenover elkaar, in een poging de meeste vragen goed te beantwoorden. Dat gebeurt natuurlijk tussen de heerlijke gangen door. Weet u alles van Holland? Wij zullen uw kennis eens even op de proef stellen…

U eindigt deze dag nabij verschillende kroegjes in het centrum van Amsterdam, waar u de dag tijdens een borrel nog eens dunnetjes kunt nabespreken.

Ik hou van Holland Arrangement kosten?

De prijs bedraagt € 92,50 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele begeleiding
– hou van Holland citygame inclusief consumptie en materialen
– borrelboot inclusief schipper en onbeperkt bier, fris en wijn
– 3 gangen keuzemenu
– dieetwensen kunt u van te voren aan ons doorgeven
– professionele quizhost(s)
– mogelijkheid tot toevoegen eigen quizvragen over uw bedrijf
– boek op uw dag en gewenst tijdstip
– BTW

10+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Ik hou van Holland Arrangement informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje