Top
Jordaan, lunchen & Rosse Buurt - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4279
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4279,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Arrangement » Jordaan, lunchen & Rosse Buurt
Jordaan, lunchen & Rosse Buurt
vanaf € 48,50 p.p. incl. BTW

7 uur

10+

Informatie aanvragen

Jordaan, lunchen & Rosse Buurt
vanaf € 48,50 p.p. incl. BTW
7 uur
 
Bekijk meer in de categorie

Jordaan, lunchen & Rosse Buurt

Wilt u een compleet bedrijfsuitje vol onvergetelijke teambuilding activiteiten en plezier? Dan zit u bij dit arrangement helemaal goed.

11:00 – 13:15 Jordaan Tour Amsterdam

We beginnen de dag met de Jordaan Tour. Hier leert u over de grootheden van de smartlap en het levenslied, maar ook over andere belangrijke gebeurtenissen uit de buurt zoals het Palingoproer, en meer. U zult zeker wat opsteken van deze tour en er zal ook zeker gelachen worden! Om na de tour uit de benen de rust te geven en de kelen te smeren stoppen we in een echt Jordanees café. Daar kunt u gezellig met uw collega’s praten en elkaar eens buiten de werkvloer leren kennen.

13:15 – 14:45 Lunch

Als we wel klaar zijn met de Jordaan is het tijd voor een stevige lunch in een oud Amsterdams pakhuis. Hier kunnen de deelnemende collega’s gezellig praten onder het eten, voordat we met de volgende pikante activiteit beginnen. U kunt genieten van Thee, koffie, jus d’orange en belegde broodjes tijdens deze lunch.

15:00 – 18:00 Neuzen in de Rosse Buurt

Na de lunch gaan trekken we de stoute schoenen aan en bezoeken we de wereldberoemde Rosse Buurt! Dat maakt u niet bij elk personeelsuitje mee natuurlijk… In teams van acht gaan we weer op pad, maar nu door de oudste en meest mysterieuze buurt van Amsterdam. Wees op je hoede, maak geen misstappen, want voor je het weet wordt je betrapt door een ander team! Zo’n spannend bedrijfsuitje vindt je verder nergens!

Jordaan, lunchen & Rosse Buurt kosten?

De prijs bedraagt € 48,50 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– gezellige Amsterdamse gids(en) tijdens de stadswandeling door de Jordaan
– uitgebreide lunch in oud pakhuis
– speurtocht over de wallen
– spelmaterialen
– prijs winnaars einde dag
– consumptie tijdens prijsuitreiking
– starten in hartje centrum (5 min. van het CS)
– BTW

10+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Jordaan, lunchen & Rosse Buurt informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje