Top
Moordlunch Amsterdam - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4342
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4342,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Dinerspel » Moordlunch Amsterdam
Moordlunch Amsterdam
vanaf € 45,00 p.p. incl. BTW

2,5 uur

10+

Informatie aanvragen

Moordlunch Amsterdam
vanaf € 45,00 p.p. incl. BTW
2,5 uur
 
Bekijk meer in de categorie

Moordlunch Amsterdam

Bent u wel toe aan een superspannend en dolkomisch middagprogramma voor uw bedrijfsuitje? Het Moordlunch Amsterdam arrangement spel is dan precies wat u zoekt!

Dit moordspel in Amsterdam is een prachtige teambuildingactiviteit, die gedaan kan worden tijdens een heerlijke high tea of lunchmenu. U zult tijdens het eten vergezeld worden van getalenteerde acteurs die met u een geweldig moordspel zullen spelen.

Het scenario liegt er niet om… Terwijl u lekker thee drinkt komt de politie binnenvallen. “Er is een moord gepleegd”, zo blijkt, “en een van jullie heeft het gedaan, zoveel is zeker…” De vermoedelijke daders worden apart genomen en worden elk gestyled tot het juiste personage.

Wie is de dader? Daar zullen we, tijdens de nodige hilariteit, achter komen. Het bedrijfsuitje biedt zo ruimte aan teambuilding activiteiten en gezellige samenwerking tussen collega’s. De deelnemers die niet verdacht worden, hebben in dit spel natuurlijk ook een rol. Zij gaan proberen om de dader te ontmaskeren. Zal het ze lukken om de juiste aan te wijzen? We gaan het zien!

Moordlunch Amsterdam kosten?

De prijs bedraagt € 45,00 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele begeleiding
– moordspel in Amsterdam
– privé locatie
– keuze uit: een lunch of een high tea
– spelmaterialen
– boek op uw dag en gewenst tijdstip
– BTW

10+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Moordlunch Amsterdam informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje