Top
Walking Brunch Amsterdam - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4143
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4143,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Tours » Walking Brunch Amsterdam
Walking Brunch Amsterdam
vanaf € 55,00 p.p. incl. BTW

3,5 uur

10+

Informatie aanvragen

Walking Brunch Amsterdam
vanaf € 55,00 p.p. incl. BTW
3,5 uur
 
Bekijk meer in de categorie

Walking Brunch Amsterdam

Ontbijt, wie doet daar tegenwoordig nog aan? De brunch is in! En wij bieden u, voor een geweldig bedrijfsuitje, een heel bijzondere brunch aan: de Walking Brunch.

Culinaire brunch tour in Amsterdam

Deze Walking Brunch beperkt zich natuurlijk niet tot een adres waar we gaan neerstrijken om te eten… Nee, u moet in beweging blijven! We wandelen op ons gemak door prachtig Amsterdam, waarbij onze gidsen de interessantste plekjes tonen interessante verhalen vertellen. Het kan niet op!

Tijdens deze tour bezoekt u 3 restaurants

Wel zijn er een aantal rustpunten in de tour ingevoegd; driemaal gaan we een gerenommeerd restaurant binnen om daar een uitgebreide brunch te nuttigen. Geniet niet alleen van het heerlijke eten en drinken, maar ook van de prachtige panden die u te zien krijgt!

Uitslapen is één, maar brunchen als een vorst dat is heel iets anders. Samen met uw collega’s beleeft u zo de middag van uw leven! Het is een geweldig bedrijfsuitje waarin verwenning en genot centraal staat, naast een prachtige wandeling door het mooie Amsterdam. En als dat nog niet genoeg is, is er ook nog een vrije avond aansluitend aan de brunch. Maak er wat moois van!

Programmavoorbeeld

13.00 – 13.45 Voorgerecht
13.45 – 14.45 Rondleiding oude centrum
14.45 – 15.30 Hoofdgerecht
15.30 – 16.30 Rondleiding Jordaan
16.30 – 17.00 Nagerecht

Walking Brunch Amsterdam kosten?

De prijs bedraagt € 55,00 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– 3 gangen brunch
– 3 verschillende restaurants
– professionele en gezellige gids(en)
– boek op uw gewenste dag en tijdstip!
– starten in hartje centrum (5 min. van het CS)

10+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Walking Brunch Amsterdam informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje