Top
Crazy Walking Dinner Game - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4359
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4359,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Arrangement » Crazy Walking Dinner Game
Crazy Walking Dinner Game
vanaf € 60,00 p.p. incl. BTW

3,5 uur

10+

Informatie aanvragen

Crazy Walking Dinner Game
vanaf € 60,00 p.p. incl. BTW
3,5 uur
 
Bekijk meer in de categorie

Crazy Walking Dinner Game Amsterdam

Dineren doen we elke avond, maar tijdens een bedrijfsuitje mag u er wel eens wat bijzonders van maken! Dat kan, met de Crazy Walking Dinner: een knotsgek personeelsdiner in Amsterdam!

Wat is het Crazy Walking Dinner?

De Walking Diner begint op het Beursplein. Hier wordt u met uw collega’s verwelkomd door de spelbegeleiders, die de leuke teambuilding activiteiten in goede banen zullen leiden. U krijgt een speluitleg en wordt voorzien van materialen. Daarna wordt u ingedeeld in groepen en kan het uitdagende bedrijfsuitje beginnen.

Gewapend met een videocamera gaat u op stap om gekke en ludieke opdrachten uit te voeren. De opdrachten krijgt u telefonisch te horen, wat zeker tot hilariteit zal leiden. U hoeft tijdens de Walking Diner natuurlijk niet alleen te lopen; dit bedrijfsuitje heeft ook stops langs drie verschillende en speciaal geselecteerde Amsterdamse restaurantjes waar jullie gezamenlijk gaan genieten van een heerlijk voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht.

Aan het eind van het programma volgt een grote prijsuitreiking, waarbij de begeleiders kijken welk team de meeste opdrachten heeft vervuld. Dit team van collega’s sleept de grote prijs in de wacht, en kan rekenen op de eeuwige roem… Want over dit teamuitje in Amsterdam zal zeker worden nagepraat!

Crazy Walking Dinner Game kosten?

De prijs bedraagt € 60,00 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– compleet 3 gangen diner
– 3 verschillende restaurants voor het voor-, hoofd,- en nagerecht
– crazy 88 spelprogramma
– professionele en gezellige begeleiding
– teambuildingactiviteit in Amsterdam
– foto’s en filmpjes krijgt u achteraf toegestuurd
– boeken op uw gewenste dag en tijdstip
– BTW

10+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Crazy Walking Dinner Game informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje