Top
De TV draait door Dinerspel - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4329
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4329,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Dinerspel » De TV draait door Dinerspel
De TV draait door Dinerspel
vanaf € 55,00 p.p. incl. BTW

3,5 uur

10+

Informatie aanvragen

De TV draait door Dinerspel
vanaf € 55,00 p.p. incl. BTW
3,5 uur
 
Bekijk meer in de categorie

De TV draait door Dinerspel Amsterdam

Televisie, maar dan een keer niet vanaf de bank, maar dan aan de dinertafel, waar u meedoet aan het TV Draait Door Dinerspel. Met dit programma vult u de avond van uw bedrijfsuitje in Amsterdam vol hilarische momenten en quizzen!

Wat kunt u verwachten tijdens dit uitje?

Bij de hilarische dinerspel frissen wij uw geheugen op tijdens spelrondes waarin u vragen mag beantwoorden over 20 jaar historie van Nederlandse Televisie. Dit dinerspel wordt gespeeld onder leiding van een showmaster die u met verve zal leiden door de verschillende rondes! U zult onder meer gaan raden naar TV-tunes en meedoen aan de geweldige Tell Sell opdracht. En tussen alle lol door kunt u genieten van een heerlijk 3 gangen diner. Daarbij kunt u zelf een gerecht van de kaart uitkiezen. Zo bieden wij u alle ingrediënten voor een geslaagd bedrijfsuitje.

Dit programma  biedt u een geweldig leuk bedrijfsuitje vol herkenning en verbazing, met alle ruimte voor teambuilding en gezamenlijk entertainment! En natuurlijk is er een prijs voor de winnaars die het meeste weten van 20 jaar Nederlandse TV! Ga samen met uw collega’s de uitdaging aan en geniet ervan!

De TV draait door Dinerspel kosten?

De prijs bedraagt € 55,00 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele quizmaster
– 3 gangen diner
– teambuilding
– privé locatie (met privé bediening)
– hartje centrum (5 min. van het CS)
– leuke quizrondes tussen de dinergangen door
– BTW

10+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

De TV draait door Dinerspel informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje