Top
Ik hou van Holland Dinerspel - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4350
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4350,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Dinerspel » Ik hou van Holland Dinerspel
Ik hou van Holland Dinerspel
vanaf € 69,50 p.p. incl. BTW

3,5 uur

8+

Informatie aanvragen

Ik hou van Holland Dinerspel
vanaf € 69,50 p.p. incl. BTW
3,5 uur
 
Bekijk meer in de categorie

Ik hou van Holland Dinerspel Amsterdam

De leukste quiz van Nederland, de Ik hou van Holland dinerspel Quiz! Misschien wel het leukste personeelsfeest uit ons assortiment!

Tijdens dit geweldige bedrijfsuitje waarbij quiz en diner met elkaar gecombineerd worden. Een enthousiaste quizmaster presenteert de quiz, die tussen de gangen van een heerlijk diner door plaatsvindt. Weet u alles over Nederland? En verdiept u zich dagelijks in fascinerende feitjes over het gedrag van de Hollanders? Hoeveel procent van onze bevolking heeft een hekel aan zijn buren? Hoeveel procent rookt weleens een jointje? Wij testen uw kennis en stellen u flink op de proef!

Wij verdelen de quiz in diverse spelrondes, met elk andere thema’s, zoals algemene kennis, muziek en meer. Het spel wordt in teams gespeeld, zodat u het eens op kunt nemen tegen uw collega’s.

Uiteraard kan (en zal) er flink worden gelachen, en zorgt dit bedrijfsuitje voor de nodige teambuilding. Welk team neemt vanavond de felbegeerde prijs mee onder zijn arm of naar kantoor? Ons Ik hou van Holland uitje in Amsterdam is een perfecte avond voor een potje teambuilding, lekker eten, lachen & gezelligheid!

Ik hou van Holland Dinerspel kosten?

De prijs bedraagt € 69,50 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele begeleiding
– compleet 3 gangen diner
– bekende Ik hou van Holland rondes
– prijs winnaars
– mogelijkheid tot toevoegen eigen quizvragen over uw bedrijf of  collega’s
– boek op uw dag en gewenst tijdstip
– BTW

8+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Ik hou van Holland Dinerspel informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje