Top
Karaoke Dinerspel - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4278
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4278,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Dinerspel » Karaoke Dinerspel
Karaoke Dinerspel
vanaf € 55,00 p.p. incl. BTW

3 uur

10+

Informatie aanvragen

Karaoke Dinerspel
vanaf € 55,00 p.p. incl. BTW
3 uur
 
Bekijk meer in de categorie

Karaoke Dinerspel Amsterdam

Een gewoon dinertje kennen we allemaal al wel. Wij leuken het graag een beetje voor u op. Voor een bijzonder personeelsuitje in Amsterdam hebben wij het Karaoke Diner voor u.

Waar bestaat dit karaoke dinerspel uit?

Wij heten u voor deze dinershow in hartje centrum hartelijk welkom in een typisch Amsterdams etablissement waar u onder leiding van onze presentator of presentatrice uw publiek kunt verrassen met uw zangtalent! Het wordt een avond vol muziek, humor en entertainment.

U kiest tijdens dit bedrijfsuitje uit een lijst met acts, die u in teamverband ten gehore gaat brengen. Het is aan het andere team om jullie te beoordelen. Hoe was de uitstraling, het zangtalent en de dans? Toon uw collega’s wat voor een supertalent u bent!

De acts vinden natuurlijk niet tijdens het eten plaats. Tussen de gangen door is er steeds een optreden, waarna het diner hervat kan worden. Zal u schitteren als Jan Smit, of is het andere team u te slim af met een geweldige Lee Towers imitatie?

Gaat u vanavond met de prijs naar huis of toch die stille collega met het onvermoede zangtalent? Hoe het ook zij – het gaat er maar om dat het een gezellige avond wordt vol teambuilding en lol. Een komische karaoke avond wordt het zeker, inclusief drankjes van de Hollandse bar en een lekker buffet!

Ons karaoke dinerspel is te boeken op uw gewenste dag en uw tijdstip!

Karaoke Dinerspel kosten?

De prijs bedraagt € 55,00 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– quizmaster(s)
– karaoke spelprogramma
– materialen (microfoons e.d.)
– compleet 3 gangen keuzemenu
– prijs winnaars
– gezellige avond
– starten in hartje centrum (5 min. van het CS)
– BTW

10+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Karaoke Dinerspel informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje