Top
Moorddiner Amsterdam - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4341
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4341,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Dinerspel » Moorddiner Amsterdam
Moorddiner Amsterdam
vanaf € 55,00 p.p. incl. BTW

3,5 uur

8+

Informatie aanvragen

Moorddiner Amsterdam
vanaf € 55,00 p.p. incl. BTW
3,5 uur
 
Bekijk meer in de categorie

Moorddiner Amsterdam

Spanning en sensatie tijdens uw Amsterdamse bedrijfsuitje, met het Moorddiner in Amsterdam! Leuk om te boeken als bedrijfsuitje voor een avondje cluedo aan tafel.

Wat kunt u tijdens het moorddiner verwachten?

In een sfeervol restaurant begint de avond. Natuurlijk kunt u eerst gezellig kletsen en eten, maar vroeg of laat komt er verandering in de onbezorgdheid. Dan komt de rechercheur binnenzetten, en hij heeft geen goed nieuw. Er is een moord gepleegd en de moordenaar… dat zou u zelfs kunnen zijn!

Het lijkt ligt in het restaurant en tot de dader gevonden is blijft iedereen binnen, want de zaak moet worden opgelost. In groepjes gaan de collega’s op zoek naar de moordenaar. U mag u echter gerust laten inspireren door de lekkere wijn en de heerlijke maaltijd die geserveerd wordt tijdens het zoeken naar de dader.

U wordt tijdens dit moordspel geholpen met visuele kenmerken van de dader, en mogelijke bewijsstukken… Vindt u de moordenaar? Of hebt u het zelf gedaan… Wij komen erachter tijdens ons moordspeldiner in Amsterdam! Een gevaarlijk gezellig bedrijfsuitje!

Moorddiner Amsterdam kosten?

De prijs bedraagt € 55,00 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele begeleiding
– moordspel in Amsterdam
– privé locatie
– compleet 3 gangen diner
– dieetwensen kunnen vooraf worden doorgegeven
– spelmaterialen en verkleedmateriaal
– boek op uw dag en gewenst tijdstip
– BTW

8+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Moorddiner Amsterdam informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje