Top
PopQuiz a GoGo Diner - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4336
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4336,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Dinerspel » PopQuiz a GoGo Diner
PopQuiz a GoGo Diner
vanaf € 50,00 p.p. incl. BTW

3 uur

10+

Informatie aanvragen

PopQuiz a GoGo Diner
vanaf € 50,00 p.p. incl. BTW
3 uur
 
Bekijk meer in de categorie

PopQuiz a GoGo Diner Amsterdam

Zoekt u een gezellige quizavond? Dineren, muziek luisteren en teambuilding voor uw bedrijfsuitje. Het lijkt een onwaarschijnlijke combinatie, maar met ons PopQuiz a GoGo Diner in Amsterdam is het mogelijk.

Wat kunt u tijdens het PopQuiz a Gogo Diner verwachten?

In een restaurant vlakbij Centraal Station zullen u en uw collega’s verwelkomt worden door onze vrolijke Quizmaster. Verdeeld in teams zullen jullie tegen elkaar gaan strijden voor de felbegeerd Popbokaal. De rondes van de quiz zullen plaatsvinden tussen de 3 gangen van het diner.

Na afloop van het diner en de quiz zal er een spannende ontknoping volgen waarbij de quizmaster de winnaar bekend maakt. Het winnende team zal uiteraard een prijs in ontvangst mogen nemen.

Werk uw collega’s eens goed in het zweet, want ’t gaat er niet om wie het meeste eet, maar wie het meeste weet! Wij adviseren om te beginnen rond 17.00/18.00. U kunt dit dinerspel uiteraard combineren met al onze andere uitjes in Amsterdam voor een compleet bedrijfsuitje.

PopQuiz a GoGo Diner kosten?

De prijs bedraagt € 50,00 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele begeleiding
– privé locatie in het centrum
– compleet 3 gangen diner
– speciale dieetwensen kunt u vooraf doorgeven
– garantie op een gezellige avond
– boek op uw dag en gewenst tijdstip
– BTW

10+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

PopQuiz a GoGo Diner informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje