Top
Ranking The Stars Dinerspel - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4191
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4191,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Dinerspel » Ranking The Stars Dinerspel
Ranking The Stars Dinerspel
vanaf € 55,- p.p. incl. BTW

3,5 uur

10+

Informatie aanvragen

pizza boat amsterdam pizza boot pizza cruise
Ranking The Stars Dinerspel
vanaf € 55,- p.p. incl. BTW
3,5 uur
 
Bekijk meer in de categorie

pizza boat amsterdam pizza boot pizza cruise

Ranking The Stars Dinerspel Amsterdam

Op zoek naar een gezellige avond waarin jullie elkaar veel beter leren kennen? Speel dan ons Ranking The Stars Dinerspel in Amsterdam!

Tijdens dit spetterende quiz diner komt u veel te weten over elkaar en dat maakt vaak behoorlijk wat los kunnen wij zeggen!

Speel het spel tijdens een compleet  3 gangen diner

In een gezellig Amsterdams restaurant wordt u welkom geheten door onze quizmaster. Hij/zij is niet op haar mondje gevallen en zorgt in elk geval alvast voor een gezellig sfeertje in jullie eigen privézaal.

Gedurende het 3 gangen diner spelen we tussen de dinergangen door verschillende Ranking The Stars rondes met uiteraard ook de ó zo typische Ranking stellingen ronde. Wie staat er het vaakst op de eerst plek? Welke karaktereigenschap past er het beste bij één van uw collega’s? Of krijgt u er zelf één onverwachts toegewezen? Deze avond al een hoop tongen losmaken (en dat is stiekem ook de bedoeling).

Leer elkaar kennen tijdens dit avondje uit

Leer elkaar op een originele manier kennen en speel met ons het Ranking The Stars Dinerspel. Teambuilding, lachen en lekker eten… succes gegarandeerd! Vraag meer informatie aan via ons contactformulier.

Ranking The Stars Dinerspel kosten?

De prijs bedraagt € 55,- p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele quizmaster(s)
– privélocatie
– 3 gangen diner (keuzemenu, dieet wensen kunt u vooraf doorgeven)
– spelmaterialen

10+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Ranking The Stars Dinerspel informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje