Top
Wie is de Rat Dinerspel - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4290
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4290,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Dinerspel » Wie is de Rat Dinerspel
Wie is de Rat Dinerspel
vanaf € 52,50 p.p. incl. BTW

3 uur

10+

Informatie aanvragen

Wie is de Rat Dinerspel
vanaf € 52,50 p.p. incl. BTW
3 uur
 
Bekijk meer in de categorie

Wie is de Rat aan tafel Dinerspel Amsterdam

Wie is de de rat aan tafel? Bij dit spannend dinerspel gaat u aan tafel aan de slag om de rat te vangen, onder het genot van een heerlijk 3 gangen menu!
Ontmasker uw collega’s tijdens dit spannende bedrijfsuitje.

Wat is het Wie is de Rat dinerspel

Als u met uw personeelsleden meedoet aan dit spel wordt uw groep opgesplitst in meerdere teams. Elk team heeft een rat aan tafel, een infiltrant in dienst van het andere team. Deze zal er alles aan doen om te zorgen dat jullie alle punten kwijtraken! Maar de rat heeft het ook niet gemakkelijk! Want iedereen wil hem ontmaskeren om dit spannende spel te winnen.

Teambuilding aan tafel

Dit spel biedt ruimte voor teambuilding en grappige activiteiten om samen te ondernemen. Samen los je raadsels op en voltrekt je opdrachten, toewerkend naar een spannende ontknoping. Wie van u en uw collega’s is de rat? Wie komt er als eerste achter? Of blijft het in het ongewisse? Dat zult u merken bij ons Wie is de Rat? aan tafel diner.

Het spel is opgebouwd uit een aantal themarondes die onder leiding van onze acteurs of actrices tussen de gangen door worden gespeeld. U geniet dus van theater, spel, bedrog en een heerlijke maaltijd op één avond tijdens een gezellig bedrijfsuitje in Amsterdam!

Het tijdstip van het Wie is de rat? Dinerspel kunt u geheel zelf bepalen, al adviseren wij omstreeks 5 à 6 uur te starten.

Wie is de Rat Dinerspel kosten?

De prijs bedraagt € 52,50 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele begeleiding
– 3 gangen diner (keuzemenu, dieetwensen kunt u vooraf doorgeven)
– prijs voor de winnaars
– inclusief spelmaterialen
– privé locatie in restaurant (afgesloten)
– starten in hartje centrum (5 min. van het CS)
– BTW

10+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Wie is de Rat Dinerspel informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje