Top
Architectuur Fietstocht - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4368
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4368,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Tours » Architectuur Fietstocht
Architectuur Fietstocht
vanaf € 25,00 p.p. incl. BTW

2,5 uur

8+

Informatie aanvragen

amsterdam sunshine outdoor weather
Architectuur Fietstocht
vanaf € 25,00 p.p. incl. BTW
2,5 uur
 
Bekijk meer in de categorie

amsterdam sunshine outdoor weather

Architectuur Fietstocht Amsterdam

Maak met ons een architectuur fietstocht met gids door Amsterdam. Tijdens dit actieve uitje laten wij de mooiste architectonische werken van de stad zien. U slaat natuurlijk twee vliegen in één klap als u bijvoorbeeld een bouwbedrijf bent en/of affiniteit heeft met architectuur.

Wat is de architectuur fietstocht?

Op het gebied van architectuur loopt Amsterdam voorop. Tijdens dit bedrijfsuitje in Amsterdam krijgt u die prachtige Amsterdamse architectuur te zien. Niet alleen de prachtige gebouwen van eeuwen terug, maar ook moderne bouwwerken die u zeker zullen verbazen.

Dit Amsterdamse bedrijfsuitje wordt geleid door een professionele gids die alles weet van architectuur. Fietsend kunt u met een groep personeelsleden allerlei prachtige gebouwen bezichtigen, waaronder de architectuur op het Java- en KNSM-eiland, Borneo, Sporenburg en diverse andere locaties met fraaie constructies.

Een combinatie van kennis vs actief bezig zijn

Tijdens onze Architectuur fietstocht in Amsterdam beleeft u een heerlijk actief personeelsuitje waarbij van alles te leren is over de stad en haar architectuur. Geniet van deze geweldige rondleiding op de fiets waarbij u de mooiste gebouwen van Amsterdam te zien krijgt!

Architectuur Fietstocht kosten?

De prijs bedraagt € 25,00 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– fietshuur
– professionele gids(en)
– architectuur fietstour
– ook in andere talen mogelijk!
– starten nabij het Centraal Station
– uw gewenste dag & tijdstip boeken
– BTW

8+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Architectuur Fietstocht informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje