Top
Fietspuzzeltocht Amsterdam - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4361
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4361,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Citygame » Fietspuzzeltocht Amsterdam
Fietspuzzeltocht Amsterdam
vanaf € 25,00 p.p. incl. BTW

3 uur

10+

Informatie aanvragen

Fietspuzzeltocht Amsterdam
vanaf € 25,00 p.p. incl. BTW
3 uur
 
Bekijk meer in de categorie

Fietspuzzeltocht Amsterdam

Een leuk en actief bedrijfsuitje in Amsterdam? Onze drie uur durende Fietspuzzeltocht Amsterdam is een leuke teambuildingactiviteit voor een bedrijfsuitje in Amsterdam!

Bij dit uitje fietst u door het centrum met uw collega’s, langs prachtige plekjes, met – jawel! –  kans op mooie prijzen.

Dit uitje begint bij onze stalling op het Beursplein (Nabij het Centraal Station) waar u uitleg krijgt van een enthousiaste begeleider. In groepjes van maximaal 10 personen kunt u dan op pad gaan door Amsterdam, langs hofjes en grachten, op zoek naar de geheimen van Amsterdam! Uiteraard is het mogelijk om vooraf de teams in te delen.

Natuurlijk wordt het geen saaie fietstocht, integendeel! U zult tijdens dit bedrijfsuitje veel opsteken over Amsterdam, en u zult pittige vragen krijgen. Wie is de gelukkige die met de prijs naar huis gaat; u of één van uw collega´s?

Fietspuzzeltocht Amsterdam kosten?

De prijs bedraagt € 25,00 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele begeleiding
– degelijke fietsen
– consumptie tijdens de prijsuitreiking
– spelmaterialen behorende bij deze fietspuzzeltocht
– leuke fietstocht door de Jordaan, het oude centrum
– ook in een aantal andere talen beschikbaar
– uw gewenste dag & tijdstip boeken!
– BTW

10+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Fietspuzzeltocht Amsterdam informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje