Top
Grote Fietstocht Amsterdam - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4355
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4355,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Tours » Grote Fietstocht Amsterdam
Grote Fietstocht Amsterdam
vanaf € 19,95 p.p. incl. BTW

3 uur

8+

Informatie aanvragen

bridge bike amsterdam bicycle
Grote Fietstocht Amsterdam
vanaf € 19,95 p.p. incl. BTW
3 uur
 
Bekijk meer in de categorie

bridge bike amsterdam bicycle

Grote Fietstocht Amsterdam

Op zoek naar een leerzaam bedrijfsuitje waarbij u ook aan teambuilding kunt doen? Dan is een fietstocht van de Grote Fietstocht in Amsterdam echt iets voor u!

Een leuk en actief bedrijfsuitje

Startende vanaf onze stalling op het Damrak, nabij het CS, zal u onder begeleiding van onze gidsen langs de mooiste stukjes van Amsterdam fietsen. De fietstocht komt onder andere langs de mooie grachtengordel, de gezellige Jordaan, de Westertoren, het Anne Frankhuis, het Vondelpark, de PC Hooftstraat, het Museumplein en de Rosse Buurt.

Onze gidsen zullen bovendien mooie verhalen en leuke anekdotes vertellen bij allerlei bezienswaardigheden. Dit bedrijfsuitje is dus behalve teambuilding ook nog leerzaam!

Tijdens de fietstocht  kunnen u en uw collega’s vanzelfsprekend een borrel of kop koffie nuttigen, tijdens een caféstop  in een van de mooie Amsterdamse cafés.

De fietstochten vertrekken altijd vanaf de Beurs van Berlage op het Damrak, dicht bij het Centraal Station (200m afstand).

Niet zo lang willen fietsen? Wij bieden ook een 2 uur durende Kleine Fietstour Amsterdam

Grote Fietstocht Amsterdam kosten?

De prijs bedraagt € 19,95 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– fietsen
– professionele en gezellige Amsterdamse gidsen
– 3 uur durende tour
– boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
– BTW

8+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Grote Fietstocht Amsterdam informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje