Top
Kleine Fietstocht Amsterdam - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4345
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4345,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Tours » Kleine Fietstocht Amsterdam
Kleine Fietstocht Amsterdam
vanaf € 19,50 p.p. incl. BTW

3 uur

8+

Informatie aanvragen

Kleine Fietstocht Amsterdam
vanaf € 19,50 p.p. incl. BTW
3 uur
 
Bekijk meer in de categorie

Kleine Fietstocht Amsterdam

Amsterdam is groot en je kunt dan ook gemakkelijk een Grote Fietstocht Amsterdam houden. Velen hebben echter geen zin om zo lang op de fiets te zitten. Om ook voor u te kunnen voorzien in een passend bedrijfsuitje is er de Kleine Fietstocht Amsterdam! Tijdens deze tocht gaan hebben we twee uur om een aantal hoogtepunten van Amsterdam te bekijken.

Wij starten met deze toch op het Beursplein. Hier wordt u welkom geheten door onze gidsen, die klaarstaan met een stel degelijke stalen rossen die door u bereden kunnen worden. Wij fietsen dan door het centrum, dronken toeristen ontwijkend, langs mooie locaties als de Jordaan, het Vondelpark, de PC Hooftstraat, het Museumplein en de Rosse Buurt. Dat is het voordeel van de fiets: veel zien in korte tijd! Natuurlijk hoeft u niet vol op de pedalen te staan; af en toe stappen we ook af zodat de gids zijn verhaal kan doen.

De tocht wordt ook onderbroken voor een cafébezoek. U kunt dan even bekomen van de tocht, gezellig praten en een drankje doen. Zo wordt het een reuzegezellig bedrijfsuitje in het mooie Amsterdam.

Onze fietstours door Amsterdam vertrekken allemaal vanaf de Beurs van Berlage op het Damrak, slechts 200 meter van het Centraal Station.

Kleine Fietstocht Amsterdam kosten?

De prijs bedraagt € 19,50 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele en Amsterdamse privé gids(en)
– fietsen
– 2 uur durende route door het oude centrum en de Jordaan
– startlocatie nabij het Centraal Station
– boek op uw dag en gewenst tijdstip
– BTW

8+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Kleine Fietstocht Amsterdam informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje