Top
Steppen in Amsterdam - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4332
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4332,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Tours » Steppen in Amsterdam
Steppen in Amsterdam
vanaf € 20,00 p.p. incl. BTW

2 uur

8+

Informatie aanvragen

steppen in Amsterdam
Steppen in Amsterdam
vanaf € 20,00 p.p. incl. BTW
2 uur
 
Bekijk meer in de categorie

steppen in Amsterdam

Steppen in Amsterdam

Steppen in Amsterdam met gids? Met een voet op de grond en een voet op de step door Amsterdam, tijdens een gezellig bedrijfsuitje, dat doet u tijdens onze steptour!

Wat is de steptour in Amsterdam?

De steptour is een actief bedrijfsuitje waarbij u samen met onze gidsen rollende Amsterdam doorkruist. U krijgt een solide step aangeboden; een met dikke banden en goede remmen, waarop u veilig steppend langs de pleinen en straatjes van Amsterdam rijdt.

Er zal zeker gelachen worden tijdens dit personeelsuitje, en u zult veel bekijks trekken. Samen steppen door Amsterdam biedt ruimte voor teambuilding en gezamenlijk vermaak! U zult zo’n tour niet snel vergeten en er zal zeker over worden nagepraat.

Steppen in Amsterdam kosten?

De prijs bedraagt € 20,00 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– steps
– professionele en gezellige gids
– route Amsterdam centrum
– starten nabij het Centraal Station
– boek op uw dag en gewenst tijdstip
– BTW

8+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Steppen in Amsterdam informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje