Top
Tandem Speurtocht - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4267
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4267,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Citygame » Tandem Speurtocht
Tandem Speurtocht
vanaf € 29,50 p.p. incl. BTW

3

10+

Informatie aanvragen

tandem bike bicycle apple orchard
Tandem Speurtocht
vanaf € 29,50 p.p. incl. BTW
3
 
Bekijk meer in de categorie

tandem bike bicycle apple orchard

Tandem Speurtocht

Met z’n tweeën sta je sterker, ook op de fiets! Stap in verschillende teams op een tandem op ontdekkingsreis door Amsterdam tijdens de Tandem Speurtocht. Versla je collega’s tijdens dit uitdagende maar oergezellige teamuitje in Amsterdam!

Wat kunt u verwachten tijdens deze puzzeltocht?

De Tandem Speurtocht begint in hartje Amsterdam, vlakbij het Centraal Station. Hier staan begeleiders op u te wachten om u het spel uit te leggen en de teams in te delen. Welk team gaat er vandaag met de prijs vandoor?

In verschillende teams op pad

U gaat tijdens dit bedrijfsuitje op pad in teams van maximaal 8 personen. Aan de hand van leuke opdrachten en vragen wanen jullie je een weg door Amsterdam. U komt tijdens deze toch langs prachtige buurten zoals het Oude Centrum, de Jordaan, de Rosse Buurt. Teambuilding op een lekker relaxt tempo, want we hebben geen haast. Geniet van dit bedrijfsuitje vol teambuilding, inclusief prijs voor de winnaars en drankje in Amsterdams café tijdens de prijsuitreiking.

Tandem Speurtocht kosten?

De prijs bedraagt € 29,50 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele begeleiding
– route Jordaan, oude centrum en Rosse Buurt
– tandems
– prijs winnaars
– drankje Hollandse bar (bier, fris, wijn)

10+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Tandem Speurtocht informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje