Top
Tandem Tour Amsterdam - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4331
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4331,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Tours » Tandem Tour Amsterdam
Tandem Tour Amsterdam
vanaf € 25,00 p.p. incl. BTW

2 uur

8+

Informatie aanvragen

tandem bike bicycle apple orchard
Tandem Tour Amsterdam
vanaf € 25,00 p.p. incl. BTW
2 uur
 
Bekijk meer in de categorie

tandem bike bicycle apple orchard

Tandem Tour Amsterdam

Een bedrijfsuitje beleef je samen. En voor de ultieme teambuilding ga je samen op de fiets met de Tandem Tour! Zo zit u knus bij elkaar op de fiets en beleeft u een gezellig bedrijfsuitje, fietsend langs de mooiste stukjes Amsterdam!

Wat gaat u tijdens de Tandem Tour beleven?

De Tandem Tour begint op een plein vlakbij het Centraal Station. Onze enthousiaste gidsen heten u welkom en leiden u naar de fietsen. We vertrekken dan en bezoeken allerlei buurten als de chique Grachtengordel, de gezellige Jordaan en allerlei mooie plekken als de Noordermarkt, de Westerkerk, het Anne Frankhuis, het Johnny Jordaanplein en nog veel meer. Het is dus genieten geblazen tijdens dit bedrijfsuitje!

Tijdens dit uitje zult u niet allen vergezeld gaan van uw collega’s, maar u zal ongetwijfeld ook gevolgd worden door de blikken van omstanders, want een bedrijfsuitje met de tandem ziet men niet elke dag voorbij komen!

Tijdens deze tandem tour is er natuurlijk ook een verkwikkende pauze in een gezellig Amsterdams café, waar u een consumptie naar keuze krijgt.
Dit uitje is zeer geschikt als bedrijfsuitje, met ruimte voor teambuilding en gezamenlijk vermaak voor alle deelnemende personeelsleden!

Tandem Tour Amsterdam kosten?

De prijs bedraagt € 25,00 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– tandem huur
– professionele en gezellige gids
– route Amsterdam centrum en Jordaan
– starten nabij het Centraal Station
– boek op uw dag en gewenst tijdstip
– BTW

8+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Tandem Tour Amsterdam informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje