Top
Solex Tour Amsterdam - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4334
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4334,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Tours » Solex Tour Amsterdam
Solex Tour Amsterdam
vanaf € 57,50 p.p. incl. BTW

2,5 uur

12+

Informatie aanvragen

Solex Tour Amsterdam
vanaf € 57,50 p.p. incl. BTW
2,5 uur
 
Bekijk meer in de categorie

Solex Tour Amsterdam

Bent u een bedrijfsuitje aan het plannen in Amsterdam? Dan is een bromfietstour vast niet het eerste waar u aan dacht! Geloof ons als we zeggen dat onze Solex Tour de beste manier is om de Amsterdamse countryside te bekijken.

Er wordt eigenlijk niet meer op de Solex gereden tegenwoordig, daarom is dit zo’n bijzondere tour. Een tocht door Amsterdam op een Solex zorgt ongetwijfeld voor een nostalgisch gevoel en wat is er nu leuker dan dit delen met je collega’s! Een hele bijzondere manier van teambuilding!

Wat kunt u tijdens deze solex tour verwachten?

Tijdens de tour wordt u samen met uw collega’s ontvangen door een van onze gidsen, die instructies zal geven over het gebruik van de Solex. Er zijn oude modellen en nieuwe retro modellen (de groene elektrische variant). Voor ieder wat wils!

Daarna zal de gids u meenemen naar de mooiste stukjes van Amsterdam Noord. De gids heeft vanzelfsprekend leuke verhalen en anekdotes voor u en uw collega’s klaar. Het bedrijfsuitje zou niet compleet zijn zonder borrel, vandaar dat we ondertussen even van de Solex zullen afstappen om in een café even gezellig te borrelen.

Bent u klaar voor een bedrijfsuitje vol van nostalgie?

Solex Tour Amsterdam kosten?

De prijs bedraagt € 57,50 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele begeleiding
– solexen
– instructie
– leuke route door Amsterdam
– boek op uw dag en gewenst tijdstip
– BTW

12+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Solex Tour Amsterdam informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje