Top
Bingo Rondvaart Amsterdam - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4311
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4311,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Quiz » Bingo Rondvaart Amsterdam
Bingo Rondvaart Amsterdam
vanaf € 55,00 p.p. incl. BTW

1.5 uur

15+

Informatie aanvragen

bingo banknotes winner lottery win
Bingo Rondvaart Amsterdam
vanaf € 55,00 p.p. incl. BTW
1.5 uur
 
Bekijk meer in de categorie

bingo banknotes winner lottery win

Bingo Rondvaart Amsterdam

Pak uw bingokaart erbij, en laat de ballen maar rollen! Bij dit bedrijfsuitje gaan we een lekker potje bingoën, het oergezellige gezelschapsspel dat sinds mensenheugenis in ouderencentra, op de camping en in het buurthuis gespeeld wordt!

Wat kunt u verwachten tijdens de Bingo Boot in Amsterdam

Ons Bingo Boot Amsterdam personeelsuitje behelst een anderhalf uur durende vaart over de prachtige grachten van Amsterdam. Een quizmaster zal u begeleiden tijdens dit gezellig potje bingo op het water.

Wij maken er natuurlijk een feestje van! Het bingoën leidt altijd tot komische situaties, en onze begeleiders maken er een echt feestje van. Lukt het je om je kaart vol te krijgen? Dan kun je een mooie prijs binnenhalen!

Natuurlijk hoeft u niet droog te staan op onze bingoboot; we zorgen dat u tijdens dit bedrijfsuitje voorzien bent van een onbeperkte Hollandse bar. En ook lekkere borrelhapjes staan voor u klaar, terwijl wij gezellige Nederlandstalige muziek draaien.

Met uw collega’s op de bingoboot beleeft u eens wat anders dan anders. Maak het samen gezellig, geniet van een dagje Amsterdam en de teambuilding zal vanzelf ontstaan!

Bingo Rondvaart Amsterdam kosten?

De prijs bedraagt € 55,00 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– privé rondvaart in Amsterdam
– schipper
– bingohost
– Hollandse bar (onbeperkt drankjes; biertjes, fris en wijntjes)
– verschillende prijsjes voor de Bingo winnaars
– BTW

15+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Bingo Rondvaart Amsterdam informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje