Top
Ik hou van Holland Stadsspel - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4348
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4348,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Citygame » Ik hou van Holland Stadsspel
Ik hou van Holland Stadsspel
vanaf € 21,50 p.p. incl. BTW

2,5 uur

10+

Informatie aanvragen

Ik hou van holland stadsspel
Ik hou van Holland Stadsspel
vanaf € 21,50 p.p. incl. BTW
2,5 uur
 
Bekijk meer in de categorie

Ik hou van holland stadsspel

Ik hou van Holland Stadsspel

Het leukste stadsspel van dit moment: Het Ik hou van Holland Stadsspel in Amsterdam!

Het stadsspel dat wij organiseren speelt zich af in het Oude Centrum van Amsterdam. Het spel draait om het opdoen en gebruiken van je kennis, maar vooral ook om teambuilding. Samen sta je immers sterker!

Deze activiteit start op het Beursplein, vlakbij het CS. Hier verdeeld de spelleider de deelnemers in een aantal groepjes van collega’s die het tegen elkaar gaan opnemen. Er zal wellicht een flinke strijd ontstaan, als iedereen probeert de rest te slim af te zijn!

Het spel wordt geleid door een gezellige Hollandse jonkvrouw (of jonkheer) die jullie een reis laat maken door Amsterdam, maar die reis zal ook een reis door de tijd zijn! Tijdens dit spel werken we zelfs met echte Nederlandse guldens! Wie had gedacht daar nog eens mee te mogen betalen?

Alle Hollandse spellen die je door en door kent komen tijdens deze activiteit terug. Zo kun je tijdens je personeelsuitje jezelf wanen in vroegere tijden. Samen met je collega’s kun je oude herinneringen ophalen tijdens deze leuke middag vol spreekwoorden, klompen en Hollandse spellen waarbij je echte guldens wint!

Uiteraard gaat het winnende team met een prijs naar huis; Ideaal voor een gezellig Hollands dagje teambuilden

Ik hou van Holland Stadsspel kosten?

De prijs bedraagt € 21,50 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele en gezellige begeleiding
– leuke spellen kriskras door de stad
– prijs winnaars
– drankje tijdens de prijsuitreiking
– consumptie inclusief (bier, fris, wijn)
– boek op uw dag en gewenst tijdstip
– BTW

10+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Ik hou van Holland Stadsspel informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje