Top
The Code: Amsterdam - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4319
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4319,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Citygame » The Code: Amsterdam
The Code: Amsterdam
vanaf € 25,00 p.p. incl. BTW

3 uur

10+

Informatie aanvragen

The Code: Amsterdam
vanaf € 25,00 p.p. incl. BTW
3 uur
 
Bekijk meer in de categorie

The Code: Amsterdam

Voor een teambuilding activiteit in Amsterdam vol spanning en creativiteit, waarbij samenwerken centraal staat, zit u bij ons goed! Wij hebben diverse spannende puzzeltocht programma’s, waaronder spelprogramma ‘The Code’. Dit is een echte hersenkraker in een stadsspel-jasje voor uw bedrijfsuitje!

De deelnemers aan het spelprogramma zullen zich bezighouden met het ontcijferen van de code op een gesloten koffer die zij met zich meedragen. Wat zit er in de koffer? Kom daar maar eens achter…! Alleen door een goede samenwerking kunnen de raadselen ontcijferd worden die met de koffer worden meegeleverd. Zo beleef je nog eens wat tijdens je teamactiviteit!

Het ontcijferen van de code zal natuurlijk niet op een locatie plaatsvinden. Nee, vanaf een plein nabij het Centraal Station wordt iedereen eropuit gestuurd om op diverse locaties in de stad te werken aan het ontcijferen van de code. En wie is de ontsnappingskunstenaar tijdens het Houdini onderdeel?

Dit bedrijfsuitje vereist niet enkel denkwerk. Er is ook ruimte voor ontspanning! In een Amsterdams café krijgt elke deelnemer een consumptie naar keuze. Er is een pauze en er is een prijsuitreiking. Zo maakt u wat moois van de dag, en krijgt u wellicht een prachtige prijs uit uw koffer!

The Code: Amsterdam kosten?

De prijs bedraagt € 25,00 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele spelbegeleider(s)
– koffer en overige materialen
– teambuilding
– consumptie (1x p.p. bier, fris, wijn)
– prijs winnaars
– starten in hartje centrum (5 min. van het CS)
– BTW

10+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

The Code: Amsterdam informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje