Top
Walking Dinner Amsterdam - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4340
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4340,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Culinair » Walking Dinner Amsterdam
Walking Dinner Amsterdam
vanaf € 60,00 p.p. incl. BTW

3,5 uur

8+

Informatie aanvragen

walking dinner amsterdam
Walking Dinner Amsterdam
vanaf € 60,00 p.p. incl. BTW
3,5 uur
 
Bekijk meer in de categorie

walking dinner amsterdam

Walking Dinner Amsterdam

Happen en stappen? De Hap en Stap tour, ons Walking Dinner in Amsterdam, is één van onze meest geboekte bedrijfsuitjes! Bij dit uitje combineert u heerlijk eten met een tour door het mooie Amsterdam. Wilt u een leuk avondprogramma dan heeft u hieraan een goede optie.

Wat is het Walking Dinner in Amsterdam?

De Hap Stap tour omvat een culinaire wandeling door de Jordaan en het Oude Centrum en de Rosse Buurt. Dit is een veelgevraagde route, die dankzij de professionele gids keer op keer de deelnemers een zeer aangename wandeling oplevert. De gids neemt u mee naar drie verschillende en (zeer gewaardeerde) restaurants, waar u steeds een onderdeel van de maaltijd krijgt voorgeschoteld; voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Tussendoor de gangen door krijgt u leuke Amsterdamse verhalen en anekdotes te horen.

De datum van deze culinaire stadswandeling en het starttijdstip kunt u ook geheel zelf bepalen; wij adviseren altijd rond een uur of 5 of 6 te beginnen.

Met dit bedrijfsuitje kunt u rekenen op een gezellige culinaire avond waarbij collega’s elkaar op een unieke manier beter leren kennen. Erg leuk als u eens een bijzonder soort diner wilt houden!

Walking Dinner Amsterdam kosten?

De prijs bedraagt € 60,00 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele gids(en)
– culinaire stadswandeling
– compleet 3 gangen walking dinner Amsterdam
– 3 verschillende restaurants
– garantie op een gezellige avond
– boek op uw dag en gewenst tijdstip
– BTW

8+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Walking Dinner Amsterdam informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje