Top
Wie is de Mol? Wie is de Rat! - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4291
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4291,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Citygame » Wie is de Rat Amsterdam
Wie is de Rat Amsterdam
vanaf € 21,50 p.p. incl. BTW

3 uur

10+

Informatie aanvragen

wie is de rat amsterdam mol
Wie is de Rat Amsterdam
vanaf € 21,50 p.p. incl. BTW
3 uur
 
Bekijk meer in de categorie

wie is de rat amsterdam mol

Wie is de Rat Amsterdam

Een gezellige teamactiviteit in Amsterdam voor uw bedrijfsuitje waarbij niemand te vertrouwen is!? Doet u mee aan het “Wie is de Rat?” uitje dan kunt u rekenen op een perfecte teambuilding dag! Een wie is de mol achtig spel in Amsterdam waar niemand te vertrouwen is.

Wat kunt u tijdens Wie is de Rat in Amsterdam verwachten

Het spel start op het Beursplein, vlakbij het centraal station. De deelnemers krijgen vooraf van de spelleider(s), elk individueel, te horen wat hun functie zal zijn tijdens het spel. De groep wordt verdeelt in subgroepen die het Amsterdamse centrum intrekken om opdrachten uit te voeren

Wie is de Mol achtige teambuilding

Geen enkele groep is helemaal veilig. Er zijn mollen, die voor een andere groep werken en alles willen saboteren zonder daarbij gepakt te worden. En wie is de mol? Als je dáár achter komt wint je team!

Tijdens dit spel onderneem je allerlei teambuilding activiteiten en maak je opdrachten en puzzels in het oude centrum. De spellen worden van begin tot eind intensief begeleidt door ervaren spelbegeleiders. Wees dus niet bang om op pad gestuurd te worden met een boekje!

Dit Wie is de Mol achtige bedrijfsuitje in Amsterdam bevat natuurlijk ook een pauze, waarbij we in een gezellig café een consumptie uit de Hollandse Bar kunnen kiezen (bier, fris, wijn).

Het Wie is de Rat Spel is een geweldige teambuilding activiteit, die een Amsterdams bedrijfsuitje tot een onvergetelijke gebeurtenis maakt. Daarnaast bieden wij ook een speciale Wie is de Rat dinerspel variant aan.

Wie is de Rat Amsterdam kosten?

De prijs bedraagt € 21,50 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele begeleiding
– consumptie p.p. (bier, fris, wijn) in café
– prijs voor de winnaars
– inclusief spelmaterialen
– starten in hartje centrum (5 min. van het CS)
– BTW

Kortingsprijzen
10 t/m 15 personen 24,50 p.p. incl. btw.
16 t/m 20 personen 23,50 p.p. incl. btw.
21 t/m 25 personen 22,50 p.p. incl. btw.
vanaf 26 personen 21,50 p.p. incl. btw.

10+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Wie is de Rat Amsterdam informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje