Top
Ik hou van Holland Boot - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4280
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4280,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Rondvaart Amsterdam » Ik hou van Holland Boot
Ik hou van Holland Boot
vanaf € 47,50 p.p. incl. BTW

1.5 uur

15+

Informatie aanvragen

Ik hou van Holland Boot
Ik hou van Holland Boot
vanaf € 47,50 p.p. incl. BTW
1.5 uur
 
Ik hou van Holland Boot

Ik hou van Holland Borrelboot Amsterdam

Ook zo gek op Holland? Doe mee aan een gezellig Hollands feestje op de Amsterdamse grachten, en vaar met ons op de Hollandse Borrelboot! Een uniek Ik hou van Holland uitje in Amsterdam.

Wat kunt u tijdens deze rondvaart beleven

Vindt u die gewone rondvaarten maar saai? Stap dan aan boord van de Ik Hou van Holland boot. Daar kunt u mee doen aan onze spetterende quiz, die goed geolied verloopt dankzij anderhalf uur lang een onbeperkte Hollandse Bar. En dat voor een Hollandse prijs natuurlijk.

U maakt een vaartocht langs de Amsterdamse grachten, langs allerlei prachtige plekjes. Maar waarschijnlijk zult u vooral bezig zijn met onze gezellige quiz, vol humor en kwinkslagen. In verschillende teams speelt u een aantal speelrondes met diverse thema’s. Ondertussen kunt u onbeperkt genieten van de Hollandse Bar, zonder rekening achteraf.

Deze activiteit is zo gepland dat er volop ruimte is voor teambuilding activiteiten, zodat personeelsleden nader tot elkaar kunnen komen. We starten vanaf het centraal station en eindigen daar ook. Desgewenst kunnen we in overleg ook elders starten.

Ik hou van Holland Boot kosten?

De prijs bedraagt € 47,50 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:
– privé boot
– quizmaster
– quizmaterialen & deco
– onbeperkt Hollandse bar (bier, wijn, fris)
– prijs voor het winnende team
– starten in hartje centrum (5 min. van het CS)
– BTW

15+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Ik hou van Holland Boot informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje