Top
Ik hou van Holland Lunch Quiz - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4351
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4351,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Quiz » Ik hou van Holland Lunch Quiz
Ik hou van Holland Lunch Quiz
vanaf € 45,00 p.p. incl. BTW

2,5 uur

10+

Informatie aanvragen

Ik hou van Holland Lunch Quiz
vanaf € 45,00 p.p. incl. BTW
2,5 uur
 

Ik hou van Holland Lunch Quiz

Wij Hollanders houden van Holland en daar hoeven we ons niet voor te schamen! Wilt u tijdens uw bedrijfsuitje ook eens meedoen aan zo’n gezellige Hou van Holland quiz in Amsterdam? Bij ons kan dat en u kunt het zelfs combineren met een heerlijke lunch! Een compleet arrangement voor een super bedrijfsuitje!

De activiteit speelt zich af in een knusse lunchlocatie, waar de enthousiaste quizmaster u verwelkomd om plaats te nemen aan de tafel, die gedekt is met lekkere broodjes. De quizmaster zal het spel uitleggen en de teamcaptains aanwijzen.

Het spel dat jullie gaan spelen bestaat uit drie spannende rondes. Om de spanning een beetje in toom te houden wordt na elke ronde thee geserveerd en kan iedereen genieten van de lekkere hapjes en lekker bijpraten. Zo leer je elkaar ook wat beter kennen buiten de werkvloer om! Als iedereen voorlopig weer is uitgegeten en gepraat kan de strijd weer losbarsten! Elke ronde heeft weer andere thema’s, waaronder algemene kennis, muziek en bekende tunes.

Lekker Hollands genieten! Als de strijd gestreden is zal de quizmaster aankondigen wie met de roem en een toepasselijke prijs naar huis gaat. Zo sluiten we dit gezellige bedrijfsuitje af.

Ik hou van Holland Lunch Quiz kosten?

De prijs bedraagt € 45,00 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele begeleiding
– uitgebreide lunch
– Holland spelprogramma
– prijs winnaars
– mogelijkheid tot toevoegen eigen quizvragen over uw bedrijf
– boek op uw dag en gewenst tijdstip
– BTW

10+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Ik hou van Holland Lunch Quiz informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje