Top
Bij ons in de Jordaan Puzzeltocht - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4362
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4362,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Citygame » Bij ons in de Jordaan Puzzeltocht
Bij ons in de Jordaan Puzzeltocht
vanaf € 24,50 p.p. incl. BTW

3 uur

10+

Informatie aanvragen

Bij ons in de Jordaan Puzzeltocht
vanaf € 24,50 p.p. incl. BTW
3 uur
 
Bekijk meer in de categorie

Bij ons in de Jordaan Puzzeltocht

De Amsterdamse Jordaan… Is er een betere plek voor teambuilding en gezelligheid? Ik dacht het ook niet! Een perfect spelprogramma dat hierbij past is dan de bij ons in de Jordaan Puzzeltocht.

Wat kunt u tijdens deze speurtocht verwachten?

Tijdens de speurtocht worden er uit de deelnemende personeelsleden een aantal teams gevormd van maximaal acht personen. Elk team krijgt een programmaboek, een vragenlijst en instructies. Deze teams speuren vervolgens langs bekende Jordanese plaatsen als Baantjer café Lowietje, het Johnny Jordaanplein, de Westertoren en het Karthuizerhofje. Een bedrijfsuitje in de Jordaan vol actie, Amsterdamse gezelligheid en mysterie!

Bedrijfsuitje in de Jordaan

Heeft u hard gezwoegd en gezocht, dan bent u allicht toe aan wat verfrissing… Nou, die kunt u krijgen! In een bekend Jordanees café kunt u een consumptie krijgen uit de Hollandse bar. En de winnaars krijgen natuurlijk een extraatje! Wilt u na deze speurtocht in de Jordaan uw bedrijfsuitje voortzetten? Dat kan natuurlijk, met bijvoorbeeld een smartlappen workshop of een goed diner in een leuk restaurant.

Bij ons in de Jordaan Puzzeltocht kosten?

De prijs bedraagt € 24,50 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele begeleiding
– speurtocht materialen
– consumptie (bier, fris of wijn)
– leuke route dwars door de Jordaan
– boek op uw gewenste dag en tijdstip
– BTW

10+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Bij ons in de Jordaan Puzzeltocht informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje