Top
Fietstocht Jordaan - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4347
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4347,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Tours » Fietstocht Jordaan
Fietstocht Jordaan
vanaf € 19,50 p.p. incl. BTW

2 uur

8+

Informatie aanvragen

Fietstocht Jordaan
vanaf € 19,50 p.p. incl. BTW
2 uur
 
Bekijk meer in de categorie

Fietstocht Jordaan

De Jordaan is een prachtige volksbuurt in Amsterdam, die grootheden als Willy Alberti, Tante Leen en Johnny Jordaan heeft voortgebracht. Tijdens uw bedrijfsuitje kunt u deze tijden herleven met onze Jordaan Fietstocht: een mooie fietstour onder leiding van een Amsterdamse gids, waarbij jullie allerlei verborgen plekjes van de Jordaan te zien krijgen.

Wat kunt u verwachten tijdens deze fietstour door de Jordaan?

Gedurende deze fietstocht kunt u samen met uw collega’s genieten van de verhalen over de geschiedenis van deze wijk die de gids onderweg zal vertellen. Hij vertelt over de bekende Jordanezen, de gezellige kleine pleintjes en toont enkele standbeelden die voor hen zijn opgericht op het bekende Johnny Jordaanplein. Misschien zingt u wel een nummertje mee?

Natuurlijk hoeft u niet alléén maar te fietsen en te luisteren! Er is ook ruimte om gezellig met elkaar te kletsen in een Jordanees café waar de mooiste smartlappen gedraaid worden. “Zo lang de lepel in de brijpot staat!”.

Een Amsterdams bedrijfsuitje op de fiets om niet snel te vergeten!

Fietstocht Jordaan kosten?

De prijs bedraagt € 19,50 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele en gezellige privé gids(en)
– Jordaan tour per fiets (inclusief fietsen uiteraard!)
– start- en eindlocatie nabij het Centraal Station
– boek op uw dag en gewenst tijdstip
– BTW

8+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Fietstocht Jordaan informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje