Top
Jordaan Tour - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4314
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4314,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Tours » Jordaan Tour
Jordaan Tour
vanaf € 12,50 p.p. incl. BTW

2 uur

8+

Informatie aanvragen

Jordaan
Jordaan Tour
vanaf € 12,50 p.p. incl. BTW
2 uur
 
Bekijk meer in de categorie

Jordaan

Jordaan Tour Amsterdam

Als Amsterdam ergens z’n oude volkse karakter behouden heeft, dan is dat wel in de goede oude Jordaan! Ga daarom met uw bedrijfsuitje op stap door deze prachtwijk, onder leiding van onze gids die u de mooiste plekjes laat zien, en vermakelijke anekdotes vertelt tijdens onze befaamde Jordaan Tour!

Waar bestaat de Jordaan Tour uit?

U wandelt tijdens onze meest geboekte tour gezellig met uw collega’s langs bekende spots als het Baantjercafé, monumenten voor bekende Jordanezen en hoort verhalen over mensen als Johnny Jordaan en Tante Leen die de Jordaan ooit echt op de kaart zetten. Tijdens het wandelen bezoeken we natuurlijk ook een Jordanees café, waar we even kunnen uitrusten en gezellige kunnen kletsen. Daar is de pure gezelligheid, en wellicht worden er echte Jordaanse levensliederen afgespeeld. Deze gezelligheid zorgt voor een mooi stukje teambuilding.

Startlocatie van deze stadswandeling

Normaliter start de tour op het Beursplein, maar als het voor uw personeelsuitje gemakkelijker is om elders te starten dan is dat vast en zeker te regelen!

Jordaan Tour kosten?

De prijs bedraagt € 12,50 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele en gezellige privé gids(en)
– leuke Jordaan rondleiding route
– startlocatie nabij het Centraal Station
– uit te breiden met lunch, diner of bijvoorbeeld een smartlappen workshop
– boek op uw dag en gewenst tijdstip
– BTW

8+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Jordaan Tour informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje