Top
Grachtengordel en Jordaan Tour - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4282
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4282,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Tours » Grachtengordel en Jordaan Tour
Grachtengordel en Jordaan Tour
vanaf € 12.50 p.p. incl. BTW

2 uur

8+

Informatie aanvragen

netherlands house amsterdam
Grachtengordel en Jordaan Tour
vanaf € 12.50 p.p. incl. BTW
2 uur
 
Bekijk meer in de categorie

netherlands house amsterdam

Grachtengordel en Jordaan Tour

Wilt u tijdens uw bedrijfsuitje echt iets te weten komen over Amsterdam? Dan is dit de wandeling voor u! Onze tour combineert namelijk de authentieke Amsterdamse cultuur met de echte gezelligheid van de stad.

Waar bestaat deze rondleiding uit?

Het bedrijfsuitje zal beginnen door te verzamelen op het Beursplein in het centrum van Amsterdam. Onze professionele gids zal daar op u en uw collega’s wachten en u wandelend meenemen naar de wereldberoemde grachtengordel van Amsterdam.

De grachtengordel behoort sinds 1 augustus 2010 officieel tot het Werelderfgoed van UNESCO en staat daarmee naast onder meer de Luxor/piramides in Egypte en het Alhambra in Spanje. Tijdens de wandeltocht zullen u en uw collega’s meegenomen worden naar de leukste, mooiste en gezelligste plekjes van de grachtengordel, waar u de mooie sfeer van de 17e-eeuwse bouwstijl kunt proeven. Samen wandelen is bovendien een mooie teambuild activiteit.

Combineer deze tour ook met andere activiteiten

De wandeltocht zal eindigen in de Jordaan, wat misschien wel de gezelligste buurt van Amsterdam is. Ook hier zijn er vele café’s en restaurants met een authentieke Amsterdamse bouwstijl te bewonderen. Een leerzaam en sfeervol bedrijfsuitje door de mooiste plekken van Amsterdam! Ook leuk te combineren met andere groepsuitjes en/of lunch en diner.

Grachtengordel en Jordaan Tour kosten?

De prijs bedraagt € 12.50 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele en gezellige Amsterdamse gids(en)
– route Jordaan en grachtengordel
– starten in hartje centrum (5 min. van het CS)
– BTW

8+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Grachtengordel en Jordaan Tour informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje