Top
Crazy 88 App Game - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4343
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4343,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Citygame » Crazy 88 App Game
Crazy 88 App Game
vanaf € 24,50 p.p. incl. BTW

3 uur

8+

Informatie aanvragen

Crazy 88 App Game
vanaf € 24,50 p.p. incl. BTW
3 uur
 
Bekijk meer in de categorie

Crazy 88 Amsterdam (App Game)

Op zoek naar een hilarisch spelprogramma in een gloednieuw jasje? Speel als bedrijfsuitje de Crazy 88 App Game in Amsterdam! Zoals de naam al zegt gaat het bij dit spel om het uitvoeren van ludieke opdrachten. Dat zal zeker komische situaties opleveren! Binnen de tijd voert u de gekste opdrachten uit, om zo veel mogelijk punten te verdienen.

Het spel begint op het Beursplein, vlakbij het Centraal Station. De deelnemende groep wordt onderverdeeld in teams door de spelleider. Binnen een afgebakend speelveld, het Oude Centrum, worden opdrachten volbracht. Via een speciale app geeft het team aan de spelleider door als er een opdracht volbracht is, waarna een nieuwe opdracht wordt opgegeven. De opdrachten zijn leuke teambuildingactiviteiten die collega’s dichter bij elkaar brengen in de gekste situaties!

Om het helemaal leuk te maken krijgen de teams een digitale camera mee. Zo kun je vastleggen welke opdrachten je gedaan hebt; ter controle voor de spelleider, maar ook om thuis nog na te lachen over de gekke opdrachten. Lukt het jou om een echte polonaise te maken met vijf toeristen? Dat wil je natuurlijk vastleggen!

Crazy 88 App Game kosten?

De prijs bedraagt € 24,50 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele begeleiding
– speciale game app
– leuke route door het centrum van de stad
– consumptie inclusief (bier, fris, wijn)
– camera’s en spelmaterialen
– boek op uw dag en gewenst tijdstip
– BTW

8+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Crazy 88 App Game informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje