Top
Kroegentocht Amsterdam - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4344
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4344,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Tours » Kroegentocht Amsterdam
Kroegentocht Amsterdam
vanaf € 14,50 p.p. incl. BTW

2 uur

8+

Informatie aanvragen

bar pub restaurant drink people
Kroegentocht Amsterdam
vanaf € 14,50 p.p. incl. BTW
2 uur
 
Bekijk meer in de categorie

bar pub restaurant drink people

Kroegentocht Amsterdam

Amsterdam is een stad vol verborgen juweeltjes, vooral als het gaat om kroegen. Misschien heb je al een aantal bekende plekken bezocht, maar de écht unieke kroegen, die zijn pas interessant. Dat zijn de plekken die je vaak over het hoofd ziet, maar waar de ware charme van Amsterdam te vinden is. En precies daar ga ik je tijdens onze kroegentocht in Amsterdam mee naartoe nemen: naar de best bewaarde geheimen van de stad.

Dus, wat kun je verwachten van deze kroegentocht in Amsterdam? Stel je voor: je wordt vergezeld door een authentieke Amsterdamse stapvriend. Mensen die elk hoekje en gaatje van de stad kennen en die precies weten waar ze jou de leukste avond van je leven kunnen bezorgen. We duiken in de gezelligste bruine cafés!

Maar maak je geen zorgen, deze avond staat niet in het teken van serieuze rondleidingen. Verwacht in plaats daarvan een avond vol humor en boeiende verhalen, allemaal gedeeld over een lekker drankje. Deze kroegentocht in Amsterdam is de perfecte manier om de stad op een nieuwe manier te ontdekken, of je nu een local bent of de stad voor het eerst bezoekt. Het is ook een fantastische, informele activiteit voor een bedrijfsuitje, waarbij je collega’s samen een onvergetelijke tijd beleven.

En hoewel de drankjes voor eigen rekening zijn, zorgen wij voor de meest gezellige en enthousiaste gidsen van Amsterdam. Zij zullen ervoor zorgen dat je avond niet alleen gevuld is met goede drankjes, maar ook met warme herinneringen. Ben je klaar om Amsterdam te ervaren zoals je dat nog nooit hebt gedaan? Boek dan onze kroegentocht in Amsterdam voor jullie bedrijfsuitje!

Kroegentocht Amsterdam kosten?

De prijs bedraagt € 14,50 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele en Amsterdamse privé gids(en)
– leuke route door het centrum van de stad
– startlocatie nabij het Centraal Station
– boek op uw dag en gewenst tijdstip
– BTW

8+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Kroegentocht Amsterdam informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje