Top
Kroegentocht Amsterdam - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4344
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4344,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Tours » Kroegentocht Amsterdam
Kroegentocht Amsterdam
vanaf € 12,50 p.p. incl. BTW

2 uur

8+

Informatie aanvragen

bar pub restaurant drink people
Kroegentocht Amsterdam
vanaf € 12,50 p.p. incl. BTW
2 uur
 
Bekijk meer in de categorie

bar pub restaurant drink people

Kroegentocht Amsterdam

Amsterdam heeft honderden kroegen. Maar de leukste kroegen zijn goed verborgen; grote kans dat u ze nog niet kent! Wij nemen u tijdens de kroegentocht in Amsterdam mee naar een aantal best kept secrets; de leukste kroegen van de stad.

Wat is de kroegentocht in Amsterdam?

Bij de kroegentocht Amsterdam wordt u vergezeld door een aantal authentiek Amsterdamse stapmaatjes. Zij kennen de stad door en door en weten precies waar ze u de leukste avond kunnen laten beleven! Bruine cafés als café Lowietje, Rooie Nelis, Bolle Jan, Café Nol of café Peter Beense zijn een aantal cafés die tijdens de tocht bezocht kunnen worden.

Een gezellig avondje uit in Amsterdam

Verwacht vandaag geen serieuze tour, maar wel leuke grappen en verhalen die onder het genot van een drankje verteld worden. De kroegentocht in Amsterdam is een fantastische manier om de stad te leren kennen en het is een leuk ongedwongen bedrijfsuitje waarbij personeelsleden gezamenlijk een topdag beleven! Exclusief drankjes, inclusief de gezelligste gidsen van Amsterdam!

Kroegentocht Amsterdam kosten?

De prijs bedraagt € 12,50 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele en Amsterdamse privé gids(en)
– leuke route door het centrum van de stad
– startlocatie nabij het Centraal Station
– boek op uw dag en gewenst tijdstip
– BTW

8+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Kroegentocht Amsterdam informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje