Top
Workshop Naaktmodel Schilderen - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4148
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4148,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Workshop » Workshop Naaktmodel Schilderen
Workshop Naaktmodel Schilderen
vanaf € 42,50 p.p. incl. BTW

2 uur

8+

Informatie aanvragen

Workshop Naaktmodel Schilderen
vanaf € 42,50 p.p. incl. BTW
2 uur
 
Bekijk meer in de categorie

Workshop Naaktmodel Schilderen Amsterdam

Op zoek naar een naaktmodel tekenen of schilderen workshop? Boek hem via bedrijfsuitjeamsterdam.nl. Tijdens deze workshop gaan jullie aan de slag met een echt mannelijk of vrouwelijk naaktmodel. Wie maakt de mooiste schildering?

Lekker creatief zijn

Als de eerste schetsen op papier staan zul je verbaasd staan van de prachtige resultaten! Het bewonderen van elkaars werk en het naaktmodel zal zeker leiden tot teambuilding en vermaak onder collega’s!

Een workshop onder professionele begeleiding

Deze workshop wordt natuurlijk begeleid door een professioneel kunstenaar zodat je er niet helemaal alleen voor staat bij het gebruiken van de juiste technieken. Alle materialen en niet te vergeten het model zitten bij het arrangement inbegrepen!

Origineel personeelsuitje?

De workshop naaktmodel schilderen is zeker een ongebruikelijk personeelsuitje, maar dat neemt niet weg dat het iedere keer weer een groot succes is. Neem contact op met ons team voor alle mogelijkheden met betrekking tot deze workshop.

Workshop Naaktmodel Schilderen kosten?

De prijs bedraagt € 42,50 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– naaktmodel (man of vrouw)
– professionele begeleiding
– materialen
– mogelijkheid tot maatwerk m.b.t. de vrijgezel
– er wordt koffie, thee, fris, wijn, bier, koekjes en zoutjes geserveerd

8+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Workshop Naaktmodel Schilderen informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje