Top
Met een Lach en een Traan - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4271
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4271,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Arrangement » Met een Lach en een Traan
Met een Lach en een Traan
vanaf € 60,00 p.p. incl. BTW

6 uur

10+

Informatie aanvragen

Met een Lach en een Traan
vanaf € 60,00 p.p. incl. BTW
6 uur
 
Bekijk meer in de categorie

Met een Lach en een Traan Arrangement

Een compleet bedrijfsuitje met alles erop en eraan? Dat kunnen wij voor u regelen! Houdt u van gezelligheid en leuke teambuilding activiteiten, dan kunt u deelnemen aan ons Speurende Nachtegaaltjes Arrangement. Bij dit bedrijfsuitje wordt een speurtocht, een heerlijke lunch en een workshop gecombineerd!

11:00 – 14:00 Speuren in de Rosse Buurt

Dit teamuitje begint met een speurtocht door de Rosse Buurt. U krijgt speurmateriaal, u vormt de teams… en u kunt aan de slag! In groepjes van acht gaat u speuren door het Oude Centrum van Amsterdam, ondertussen moeilijke vragen beantwoordend! Kenners van de Rosse Buurt zullen het makkelijk hebben… En met de prijs naar huis gaan! Het is een leuke teambuildingactiviteit voor met uw collega’s!

14:15 – 15:45 Lunchen in stijl

Klaar met speuren? Dan is je maag vast begonnen met knorren. Wat is daar aan te doen? Een goede lunch eten natuurlijk! Aan het eind van de speurtocht gaan we in een sfeervol Amsterdams pakhuis lekkere broodjes eten, met koffie, beleg en alles wat je wilt.

15:45 – 17.00 Smartlappen Workshop

Amsterdam staat bekend om haar beroemde schilders, architecten en… smartlappenzangers! Wil jij echt Amsterdams leren zingen en de tranen van je publiek doen stromen? Doe dan mee met de workshop smartlappen zingen. U krijgt een tekstboekje, u ontspant, smeert de keel, en het kan beginnen! Met z’n allen doe je je best de mooiste nummers ten gehore te brengen. En daarbij mag natuurlijk gelachten worden! Het mag immers gezellig blijven tijdens een bedrijfsuitje!

Wilt u de herinnering bewaren aan deze leuke dag? Dan kunt u een cd meekrijgen met eigen live opnames voor een kleine meerprijs! Leuk voor de teambuilding!

Met een Lach en een Traan kosten?

De prijs bedraagt € 60,00 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– professionele spelbegeleiders
– complete lunch in gezellig Amsterdams stadscafé
– professionele accordeonist
– smartlappen workshop inclusief tekstboekjes
– starten in hartje centrum (5 min. van het CS)

10+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Met een Lach en een Traan informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje