Top
Architectuur Rondvaart - Bedrijfsuitje Amsterdam
fade
4367
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4367,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home » Zoeken » Rondvaart Amsterdam » Architectuur Rondvaart
Architectuur Rondvaart
vanaf € 47,50 p.p. incl. BTW

2,5 uur

12+

Informatie aanvragen

netherlands house amsterdam
Architectuur Rondvaart
vanaf € 47,50 p.p. incl. BTW
2,5 uur
 
Bekijk meer in de categorie

netherlands house amsterdam

Architectuur Rondvaart Amsterdam

Een architectuur rondvaart? Combineer de beste kanten van Amsterdam door varend over de grachten een tour te maken langs de mooiste bouwwerken die onze mooie hoofdstad te bieden heeft!

Wat kunt u verwachten tijdens deze rondvaart?

Met dit bedrijfsuitje maakt u een vaart van twee en een half uur, waarbij u kunt genieten van koffie, iets lekkers en een prachtig uitzicht over de stad en met name de architectuur.

De professionele gids vertelt u over alle bijzondere gebouwen, te beginnen bij het oostelijk havengebied. Deze haven is oorspronkelijk aangelegd voor de handel met Indië maar is tegenwoordig vooral een locatie voor hedendaagse architectuur. Hier vindt u prachtige moderne gebouwen met een gedurfd ontwerp, naast opgeknapte pakhuizen en veel andere bijzonderheden.

Waar varen jullie langs?

Het gebied waardoor u zult varen tijdens dit personeelsuitje bestaat uit diverse eilanden die met elkaar verbonden zijn door fraai ontworpen bruggen, ieder met een eigen typisch design. U zult ook internationaal beroemde projecten bezichtigen, zoals de Passenger-terminal voor cruiseschepen, EYE, het Muziekgebouw aan het IJ en veel andere bijzondere bouwwerken. Tijdens dit uit personeelsuitje is er natuurlijk ruimte om te ontspannen en elkaar als personeelsleden buiten de werksfeer beter te leren kennen. U zult echter ook veel leren over de architectuur van Amsterdam: een welbestede dag dus!

Gedurende dit bedrijfsuitje op de Amsterdamse wateren wordt u vergezeld van een deskundige gids die u zal voorzien van allerlei wetenswaardigheden die deze dag helemaal de moeite waard maken! U zult oren en ogen tekort komen…!

Architectuur Rondvaart kosten?

De prijs bedraagt € 47,50 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– privéboot
– professionele gids
– koffie en wat lekkers
– architectuur route in Amsterdam
– uw gewenste dag & tijdstip afvaren
– BTW

12+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Architectuur Rondvaart informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje